4. 2. 2019

Seriálové osudy: New Amsterdam, Legion

Seriálové osudy: New Amsterdam, Legion

Informace o prodlužování věcí z naší tipovačky se pomalu začínají množit! Dnes přišla řada na lékařskou novinku New Amsterdam a fanoušci si můžou oddychnout. Drama bylo prodlouženo pro druhou řadu a vrátí se v další sezóně s novými epizodami.

„Jsme nadšeni, jak si diváci oblíbili dr. Maxe Goodwina a všechny ostatní postavy a udělali z New Amsterdam tak poutavý lékařský seriál,“ uvedli v oficiálním vyjádření programoví ředitelé stanice NBC. „Gratulujeme výkonným producentům, scenáristům i výborným hercům, kteří tyto příběhy přivedli k životu.“

Kromě toho tu ale máme také jednu špatnou zprávu. Ta přichází pro fanoušky sci-fi Legion. Kabelovka FX oznámila, že nadcházející třetí série bude poslední.

„Noah Hawley vždy považoval Legion za třisezónní záležitost,“ uvedl ředitel stanice John Landgraf během zimní novinářské konference TCA. „Nyní nám potvrdil, že u tohoto plánu zůstane. Nadcházející série bude poslední.“ Landgraf dodal, že třetí série bude mít premiéru v červnu.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
Nira

Nira

To neplatí všeobecně, já si často ani nevšimnu, jestli jsou titulky české nebo slovenské :-) Ale souhlas...
před 5 roky
nighthunter

nighthunter

cry more :D
před 5 roky
Litocha

Litocha

To mně více vadí nepřesný český překlad s hrubkami než solidní slovenský. A že to odradí českého...
před 5 roky
Další články k tématu