7. 2. 2019

Den v seriálech: 24, Lethal Weapon, AHS, piloty a další

Raději pravidelně a po troškách, protože v posledních dnech se ukazuje, že se těch novinek dá během krátké doby nakupit opravdu hodně.

Prodlouženo/zrušeno

Birds of a Feather (ITV): revival zrušen po třech sériích
Bad Move (ITV): zrušeno po dvou sériích

Castingy

Emma Roberts se vrátí v deváté sérii American Horror Story. Její romantickou známost bude hrát olympijský lyžař Gus Kenworthy.

Nové seriály

Netflix dává zelenou půlhodinové dramedy Gentefied. Jde o drsňácký španělsko-americký seriál o rodině, komunitě, lásce a události, která to vše naruší. Seriál sleduje tři mexicko-americké bratrance a sestřenice a jejich snahu žít americký sen, ačkoliv právě tento sen ohrožuje to, co je jim nejdražší: jejich komunitu, dědečka a rodinný podnik.

Pilotová sezóna

CBS objednává tři komediální piloty – The Emperor of Malibu, The Unicorn a Our House. The Emperor of Malibu: Syn čínského miliardáře oznámí rodině své zasnoubení s Američankou. Jeho rozzuřená rodina se ho pokusí získat zpět za každou cenu a ohrozí jeho americký sen.

The Unicorn je inspirován skutečným příběhem. Hlavním hrdinou je vdovec, který je odhodlaný hodit ten nejhorší rok svého života za hlavu. Nicméně si uvědomí, že je zcela nepřipraven vychovávat své dvě dcery sám a stejně moc je nepřipraven na randící svět, kde je po něm k jeho velkému překvapení rázem velká poptávka.

Our House se točí okolo oddaných rodičů, kteří chtějí vychovávat své děti s láskou a podporou, což hrdinka v dětství nikdy nezažila. Rychle ale zjistí, že to bude hodně obtížné, jelikož se na scéně znovu objevují její šílení rodiče a sourozenci.

Další střípky

Fox v uplynulém roce vyvíjel hned dva potenciální nové seriály ze světa 24 (24 hodin) – právnický thriller odehrávající se v reálném čase a prequel soustředící se na počátky Jacka Bauera. Během zimní novinářské konference TCA ředitel stanice Charlie Collier oznámil, že i když byl právnický thriller předěláván, nakonec se dočkal pilotové objednávky. Prozatím není nic oficiálně oznámeno, ale podle dostupných informací jsou Bauerovy počátky odloženy a všechna pozornost se soustředí na druhé drama. O právnickém thrilleru se objevily první zprávy již v minulém roce. Mělo by jít o příběh odehrávající se 24 hodin před popravou vězně, samozřejmostí je hodně akce a napětí.

S odchodem další hlavní postavy z Lethal Weapon (Smrtonosná zbraň) to možná nebude tak horké, jak se zdálo. Herec Damon Wayans souhlasil s natočením dalších dvou epizod a nechal dveře otevřené i pro potenciální čtvrtou řadu. Důvodem je to, že mu tvůrci vyšli vstříc, pozměnili natáčecí program i některé dějové linky, aby se herec mohl lépe starat o své zdraví (je diabetik). Prý je nyní o dost spokojenější. Ve finále třetí řady nás čeká náznak toho, co by se mohlo odehrávat ve čtverce. „Máme dost velký koncept a nápad,“ prozradil výkonný producent Matt Miller.

Premiéra druhé řady dokuseriálu Cosmos: A Space-Time Odyssey (Kosmos: Časoprostorová odysea) bude pravděpodobně posunuta z plánovaného data 3. března. Důvodem je vyšetřování obvinění ze sexuálního obtěžování, které padlo na hlavu moderátora Neila deGrasseho Tysona.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Ach jo, to ten nový 24 seriál nebude mít z původním seriálem nic společného, jen se to snaží přiživit...
před 5 roky
carolos

carolos

Super, som rád, že Emma Roberts bude hrať v 9.sérii. Najradšej by som ju videl znovu v úlohe...
před 5 roky
Iveta Kovářová

Iveta Kovářová

Tak to máš pravdu, taky z toho nejsem moc nadšená .... tohle fakt dělat nemuseli.
před 5 roky
Další články k tématu