17. 3. 2019

Novinka pod lupou: Alien News Desk (Syfy)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Alien News Desk
Žánr Komedie, Animovaný, Satira
Stanice Syfy
Premiéra 27. 2. 2019
Vysílání středa, 23:00

Délka pilotu: 25 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál ukazuje zpravodajskou relaci mimozemšťanů, kteří probírají aktuální novinky a přidávají svůj osobitý komentář k tématům týkajícím se jednoho z nejzvláštnějších živočišných druhů ve vesmíru – lidí z planety Země.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Naposled u novinky Pitching In se mi stalo, že se pilot táhl nekonečně dlouho. Nyní ho vystřídal Alien News Desk, který měl jen 22 minut, ale stihl toho tolik, že mi přišlo, že musel jet snad tři hodiny.

Netvrdím nutně, že by seriál byl špatný. Je hodně jednotvárný, takže záleží, jak moc velcí fanoušci satiry jste. V pilotu toho kritizuje tolik, že jsem si už po pěti minutách říkala, co se asi objeví v dalších dílech, protože mi přišlo, že už se tady probrala snad všechna témata, která aktuálně existují.

Upřímně ale musím říct, že po dvou nebo třech příbězích jsem se začala nudit. Jak už jsem zmínila, seriál je jako kolovrátek. Nijak nevybočuje ze zaběhnutých kolejí, využívá pořád ty samé prostředky k dosažení stejného výsledku. Takže ve výsledku jen tupě zíráte na další téma a informace už se vám v mozku ani nezastaví, protože se nijak neliší od těch, které jste slyšeli před pěti minutami. Opravdu, takhle jednotvárný seriál jsem dlouho neviděla a i když téma jako takové se mi líbilo, už po chvíli jsem se u něj neskutečně nudila.

V neposlední řadě musím říct, že ve chvílích, kdy jsem si šla během sledování dělat sváču a neviděla jsem na obrazovku, až v tu chvíli jsem se skutečně zaposlouchala a rázem jsem se ocitla zpět u sledování Last Man On Earth. Will Forte je i v této roli jasně znát, i když jde o animák. Neměla jsem sebemenší pochyb, že hlavního hrdinu namlouvá on, protože zněl na chlup stejně jako Tandy. Tím pádem jsem ani neměla šanci seznámit se s novými postavami, protože jsem v hlavně měla pořád jen toho ňoumu. Většinou nemám problém se známými herci v nových rolích, ale tady to bylo opravdu extrémně jako pěst do oka (nebo spíš do ucha).
  • zábavné téma
  • kolovrátkové zpracování rychle začne nudit
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu