Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Fix (ABC)
avatar uživatele
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
27. 3. 2019 / 19:05:01 (před 5 roky)
off

Já teda taky sázela spíš na zrušení, ale pilotu dám šanci a necháme se překvapit .o)

Jenny
avatar uživatele
marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 3. 2019 / 19:13:24 (před 5 roky)
off

Pokud budou titulky, tak určitě zkusím, vidím to na maratónek ;-)

Marvio
avatar uživatele
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 4. 2019 / 05:42:54 (před 5 roky)
off

tak pozrel som asi 3//4 pilotu a zaver ... nejako ma to nebavilo takych 60% je viac na mieste. A ten serializovany dej prave sa mi nepacil, nejako mi to prislo zdlhave .. az by som povedal - nudne. prazdne miesta boli od zaciatku ... no nic mozno niekedy dam tomu sancu ale momentalne maju ine serialy prednost.

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 4. 2019 / 05:43:40
avatar uživatele
ragelly
Boss přes články | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
27. 11. 2020 / 19:00:52 (před 3 roky)
off

Dokoukáno. Jde o solidní serializovanou krimi záhadu, která se dočká uspokojivého zakončení i s logickým vysvětlením a morálním závěrem :) Nic, co bych musela sledovat pravidelně každý rok dokola, ale jako nenáročná jednohubka to posloužilo dobře, seriál si dokázal udržet mou pozornost. Zrušení nemrzí, jedna série tomu stačí.

Závěr:
Uzavřený. Jessicu zabil Sevvyho syn Gabe, který se několik měsíců předtím dozvěděl pravdu o své matce. Sevvy přišel na to, že pachatelem je jeho syn, a rozhodl se vzít vinu na sebe, protože se cítil zodpovědný. I když před lety vyvázl s nevinným verdiktem, Gabovu matku a její kamarádku skutečně tenkrát zabil. Nyní se proto před soudem přizná k vraždě Jessicy a stráví zbytek života ve vězení místo svého syna. Maya se také dozvídá pravdu, ale po rozhvooru se Sevvym se rozhodne, že pravdu o Gabovi nezveřejní a nechá Sevvyho, ať se obětuje. Matthew přizná Maye, že nebude kandidovat na pozici státního návladního a vrátí se zpět do soudní síně jako advokát. Jelikož jde Sevvy do vězení, Julianne se stává opatrovnicí veškerého jeho majetku a stěhuje se do jeho luxusního domu. Wolf nabídne Loni místo ve své právnické firmě a ona přijímá. Maya se vrací na ranč za Rivem a řekne mu "ano" na jeho dřívější nabídku k sňatku.