29. 3. 2019

Seriálové osudy: Law and Order: SVU

Seriálové osudy: Law and Order: SVU

Tady se dnes lámou rekordy. Stanice NBC prodloužila svou kriminálku Law & Order: Special Victims Unit (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti) pro 21. sérii. Od příští sezóny tak půjde o nejdéle běžící hraný seriál v primetime.

SVU překonává svého předchůdce Law & Order (Zákon a pořádek), který se vysílal dvacet let, plus stejně dlouho běžící Gunsmoke. Podle dostupných informací to navíc vypadá, že 21. série není prozatím brána jako poslední.

Stejně jako samotný seriál, také jedna z jeho postav se bude objevovat nejdéle v televizi. Jde o detektivku Bensonovou v podání Marisky Hargitay.

Dlouholetý odkaz a rekord na dosah určitě hrály v rozhodnutí stanice velkou roli. Nicméně k prodloužení také jistě přispěly solidní ratingy, které si seriál již po dvě dekády drží. Aktuálně má za týden 7,6 milionu diváků s ratingem 1.9 v cílové skupině.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Just_reyna

Just_reyna

Měla jsem strach otevřít tento článek :), ale dobře jsem udělala . Stálice :)
před 5 roky
bettyragy

bettyragy

To je fajn, stále mám ten seriál ráda, i když se některé postavy vyměnily.
před 5 roky
Deaneira

Deaneira

Je to super, tenhle seriál by mi fakt chyběl
před 5 roky
Další články k tématu