Diskuze k článku Novinka pod lupou: Chambers (Netflix)
avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
16. 1. 2021 / 20:48:05 (před 3 roky)
off

Dokoukáno. Další parádní úvod, který se zvrhl v nudnou a nesmyslnou blbost. Nakonec hodnotím jako lehký nadprůměr 60 %, ale jsem zklamaná, že se seriál vydal zrovna tímto směrem. Celá dějová linka okolo transplantace byla hodně zajímavá. V posledních dílech mi ale přišlo, že se začalo honem spěchat, jen aby se všechno stihlo v posledním díle vysvětlit. Tak nějak celou dobu nic a nakonec všechno naráz. Samotný závěr byl určitě zajímavý, ale to, co mu v posledním díle předcházelo, to byla jedna velká trapná tragédie.

Hlavní hrdinka mi dávala trošku zabrat, nejsem úplně přesvědčená, že byl casting herečky správnou volbou. Má totiž takovou starou tvář, že často vypadá, jako by jí bylo 45 místo 16. Nakonec jsem si ale docela zvykla. Jen bohužel nemůžu říct, že by některá z postav byla sympatická. Škoda, pilot vypadal hodně dobře, ve výsledku ale zklamání.

Závěr:
Cliffhanger. Sasha se naplno promění v Becky, ale Yvonne a TJ ji pomocí speciálního rituálu zachrání. Sasha uvnitř svého srdce Becky porazí a zabije ji v sobě, promění se zpátky a je šťastná, že konečně může být sama sebou. Nancy zabije svého manžela, když zjistí, že do jejich dcery vložil démona a ona se kvůli tomu zabila. Následně se stane pacientkou Annexu, kde tajně varuje svého syna Elliotta, který se zde také léčí na závislosti proti drogám. Big Frank je ve vězení, protože na něj byla narafičená vražda Johnnyho, a Sasha zůstává u svého dědy. Na dveře zaklepe Ruth spolu s dalšími lidmi z Annexu a snaží se ji přesvědčit, aby šla s nimi a naplno se otevřela démonce Lilith, kterou v ní Becky brzdila, když uvnitř Sashy ještě byla. Sasha odmítne a lidé se ji pokusí odvléct násilím. Sasha opět tvrdě odmítne a na koho se podívá, ten omdlí - Lilith se v ní probouzí.