12. 5. 2019

Fox objednává spin-off k 9-1-1

Fox objednává spin-off k 9-1-1

V příští sezóně se začne na stanici Fox rozvíjet další seriálová frančíza. Stanice dnes objednala novinku 9–1–1: Lone Star, která je spin-offem úspěšného dramatu 9–1–1 (Záchranáři L. A.).

Podle dostupných informací seriál bude nasazen do vysílání v lednu 2020 a bude mít zkrácenou sérii. Tím pádem následuje kroky svého předchůdce, který se poprvé představil v lednu 2018 také se zkrácenou sérií a stal se okamžitým hitem a jedním z nejsledovanějších seriálů stanice Fox.

V hlavní roli newyorského policisty, který se přestěhuje do Austinu, se objeví herec Rob Lowe. Novinku produkuje 20th Century Fox TV v kombinaci s produkční společností Ryana Murphyho a Brada Falchuka.

O spin-offu se přemýšlelo celou sezónu. Plánem od začátku bylo vybrat naprosto odlišnou lokaci od Los Angeles, ideálně místo daleko od pobřeží, které by ukázalo zase jiný kousek Ameriky.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Tak to jsem zvědavá! 9-1-1 samotné miluju a Rob Lowe v hlavní roli taky není špatné ;)
před 4 roky
Lucka Lucinka

Lucka Lucinka

9-1-1 mě celkem zaujalo, takže se na pilot spinn-offu určitě ze zajímavosti podívám :)
před 4 roky
Další články k tématu