6. 10. 2012

Kapitán Hák se usídlil v Once Upon a Time a další střípky

Kapitánu Hákovi se u OUaT zalíbilo

Kapitán Hák se naplno zakousnul do pohádkového Once Upon a Time.

Stanice ABC a producenti seriálu povýšili tuto postavu, kterou zde ztvární Colin O'Donoghue na hlavní postavu. A učinili tak dokonce ještě předtím, než se postava v seriálu vůbec objevila.

Irský herec byl původně obsazen pouze jako vedlejší postava. Ovšem poté, co byla zveřejněna fotka jeho Kapitána Háka, strhla se nadšená reakce fanoušků. To se asi zalíbilo producentům, kteří jej proto povýšili.

S Hákem se fanoušci potkají poprvé 21. října, objeví se v epizodě „The Crocodile“. V minulé sezóně producenti podobně dosadili mezi hlavní postavy i Belle (Emilie de Ravin).

První nová velká role v šesté sérii True Blood

True Blood (Pravá krev) obsadila první velkou roli šesté série.

Herecký veterán Rutger Hauer (Blade Runner) se přidává k této HBO hitovce jako nová hlavní postava.

Herec ztvární Macklyna, záhadnou a hříšnou postavu, která se pevně váže k Sookie a Jasonovi.

Hauer je známý svou rolí Roye Battyho v Blade Runnerovi. Kromě toho se ale tento dánský herec v televizi objevil například ve Smallville nebo v Alias. Kromě toho v roce 1988 vyhrál Zlatý globus za televizní film From Sobibor.

Herci touží po Hawaii

Producent Hawaii Five-0 Peter Lenkov prozradil, že se bývalý manžel od Roseanne Tom Arnold objeví jako záporák v deváté epizodě nové řady.

„Danny a McGarrett jdou na výlet se skautkami a tam narazí na Toma,“ láká diváky Lenkov. Otázkou je, proč jdou detektivové na tento výlet. „Dannyho dcera je skautka a tak Danny pozve McGarretta, aby šel s ním, aby dívky naučili, jak přežít v divočině,“ dodává Lenkov.

Kromě Arnolda si na pláž zajedde i Vanessa Marcil.

Herečka, kterou seriáloví nadšenci znají ze soap opery General Hospital, se objeví ve třetí epizodě. Zahraje si terapeutku, kterou McGarrett podezřívá z toho, že je zapletená do vraždy a že se pokouší pohrávat si s jeho myslí.

Tato epizoda se bude vysílat v listopadu.

Trocha jisker v Body of Proof

Milostný život Kate (Jeri Ryan) má puls!

Body of Proof (Tělo jako důkaz), drama stanice ABC, které se tak tak udrželo v minulé sezóně nad vodou, zaměstná herce Ivana Sergeie.

Herec bude ve třetí sérii hostovat jako záhadný Ukrainec Sergei, kterého sympatická detektivka potká na politické akci a Sergei jí ihned padne do oka.

Bohužel idylka nebude trvat dlouho. Oba jsou totiž brzy zataženi do vraždy mladé ruské dívky, což je totální zabiják nálady.

Herce je nyní možno vidět jako FBI agenta v The Mentalist (Mentalista).

Body of Proof se vrátí na začátku roku 2013.

Z muzikálu do muzikálového seriálu

Druhá série hudebního dramatu Smash se začíná vybarvovat. Vypadá to, že série bude nabitá hudebně talentovanou skupinkou lidí. Již dříve bylo oznámeno účinkování hvězd, jakými jsou Jennifer Hudson, Sean Hayes nebo Jesse L. Martin. Nyní se k nim přidává i muzikálová zpěvačka Daphne Rubin-Vega.

Herečka a zpěvačka, která hrála Mimi v původním broadwayském muzikálu Rent, zde ztvární publicistku z Broadwaye. Bohužel herečka zde zpívat nebude.

Druhá série Smash se začne vysílat na začátku roku 2013.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
anjoa

anjoa

Já jsem z Colina taky nadšená, podle fotky je to sympaťák:-) Ať už kladný nebo záporný v OUAT...
před 11 roky
Nikuska181

Nikuska181

Tak na Kapitána Háka som dosť zvedavá, že aké miesto bude mať v celom príbehu. :)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

o co, že z kapitána udělají známost pro emmu?
před 11 roky
Další články k tématu