7. 7. 2019

Novinka pod lupou: Beecham House (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Beecham House
Žánr Drama, Historický
Stanice ITV
Premiéra 23. 6. 2019
Vysílání neděle, 21:00

Délka pilotu: 46 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál se odehrává v Dillí před britskou nadvládou a sleduje životy rodiny Beechamů v jejich nově koupeném domě. Hlavou rodiny je John Beecham, bývalý voják, který je rozhodnutý udělat ze svého domu bezpečné útočiště.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Nejsem velkým fanouškem podobně exotických seriálů, které se odehrávají v dalekých zemích, takže seriál mi víceméně mnoho neříkal. Na druhou stranu se soustředí na britské postavy a Indové tam jsou jen na vedlejší koleji. Minimálně v prvním díle jsme z indické kultury viděli pouze minimum.

Příběh se spíše soustředí na hlavního hrdinu a trable, které tehdejší společnost zažívala ohledně obchodování, rodiny a hledání vztahů. Asi všem stačí říct, že se k dospělému hrdinovi nastěhuje jeho matka, která má vždy přesný názor na to, co má její synek dělat a koho si má všímat. Jenže ten má vlastní hlavu a už si dokonce stihl pořídit i indické dítě.

Nevím, přijde mi, že se tam za celých 46 minut vlastně nic nestalo. Zrovna teď jsem to dokoukala a už si vlastně ani nevybavuju, co všechno se zde odehrávalo. Seriál není špatný, jen jde jedním okem tam a druhým ven. Nezůstalo mi po něm nic než exotická indická hudba v mojí hlavě.
  • rychle to utíká
  • příjemná atmosféra s nádechem exotiky
  • ničím nevyniká
  • v prvním díle se nic nestane
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
MrsAllen

MrsAllen

Ten týpek před rozkliknutim mi připadal jako Indiana Jones
před 4 roky
Další články k tématu