6. 10. 2012

Primeval: New World - dinosauři se vrací na scénu

Primeval: New World - dinosauři se vrací na scénu

Stanice Syfy a Hulu.com získali práva na spinoff seriálu Pravěk útočí (Primeval) s názvem Primeval: New World. Premiéra je plánována na rok 2013 a podle všech zpráv je jasné, že si toto duo dá na zpracování velmi záležet. Projekt se tak přidává na seznam těch, které Syfy získala nebo připravuje, z novinek je to například Sindibád. Seriál Pravěk útočí byl původně vysílán na BBC, v USA pak na BBC America a vedl si skvěle.

K novince je zatím objednáno je 13 epizod a objeví se v ní například Niall Matter (Zane v Heuréce), Sara Canning (Jenna v Upířích denících) a Danny Rahim (Young James Herriot) jako členové týmu expertů a vědců, kteří vyšetřují paranormální jevy a stíhají u toho bojovat s prehistorickými příšerami. Tvůrčí tým vedou výkonní producenti Martin Wood (Sanctuary) a Gillian Horvath (Sanctuary). Seriál byl už ve fázi příprav prodán do několika dalších zemí, kde se bude vysílat (např. Francie).

Jestliže jste fanoušci předlohy, máte se tedy na co těšit.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
toebiash

toebiash

I když jsem zatím viděl všechny sezóny a drobnou chvíli louskal i knihu ( vychází/už vyšlo?...
před 11 roky
zipacna

zipacna

Tak jsem koukal, že na ten seriál už někdo přidal dokonce i názor s hodnocením. Hurá...!
před 11 roky
dinotom55

dinotom55

já jsem to už viděl ale jen anglicky s titulkami,tak neví někdo kdy bude primeval new wold...
před 10 roky
Další články k tématu