5. 9. 2019

Novinka pod lupou: Diary of an Uber Driver (ABC AU)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Diary of an Uber Driver
Žánr Komedie, Drama
Stanice ABC (Austrálie)
Premiéra 14. 8. 2019
Vysílání středa

Délka pilotu: 25 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Ben je řidič Uberu, který se snaží přijít na to, co se svým životem. Mezitím pomáhá ostatním dostat se tam, kam míří. Ben se musí vypořádat s otcovskou rolí a nefunkčním vztahem, ve kterém to vře. Odpovědi na své problémy se snaží odvodit z lidského chování těch, kteří mu přijdou do cesty.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tak trošku mi to připomnělo nedávno viděnou novinku Dark/Web, jen s tím rozdílem, že tady je stejné téma pojato ne hororově, ale komediálně. Řidič Uberu se setkává s různými osobnostmi, které vozí z místa na místo. Někdo příjemně překvapí, u někoho zase kroutíte hlavou, co dokáže vypustit z pusy v přítomnosti někoho cizího.

Seriál má potenciál, ale pilot mě nepřesvědčil o tom, že bych měla sledovat dál. Na začátku jsem se bavila, ale v prvním díle nepřišly dost zajímavé a zábavné postavy. Situace se rychle začaly opakovat a cestující byli stále obyčejnější, a navíc jim byla věnována stále větší pozornost. Nejsem si jistá, jestli se to dokáže zlepšit, protože u podobných seriálů pilot zpravidla ukazuje ta nejlepší esa, která ve svém rukávu skrývá.

Stojí za zhlédnutí? Spíš asi ne. I když možná může někoho pobavit. U komedií záleží zvlášť hodně na osobním vkusu. Zkuste trailer a rozhodněte se podle něj.
  • dobré prostředí pro komedii
  • nevyužitý potenciál
  • zájem postupně upadá
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu