Diskuze k článku Novinka pod lupou: Bluff City Law (NBC)
avatar uživatele
darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
28. 9. 2019 / 00:06:52 (před 4 roky)
off

Zatím nikdo nic nenapsal. Buď první a napiš, co si myslíš!

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
28. 10. 2020 / 17:25:27 (před 3 roky)
off

Dokoukáno a jako bonus trofej za právnické seriály :)

Každopádně celkově seriál hodnotím lépe než pilot, dávám 60 procent. Pořád to není kdoví jaká bomba, ale koukat se na to dalo. Hlavní hrdinka si s otcem rychle spravila vztah, v podstatě od druhého dílu už byly bezproblémová a nerozlučná dvojka. Případy jednodušší a většinou happyendové, ale nevadilo mi to. Postavy jsem si zrovna neoblíbila, ale ani jsem z nich neprotáčela panenky, takže mi sledování neznepříjemňovaly. Zrušení po první sérii mě nemrzí.

Závěr:
Sydney a Elijah vyhrají další případ. Je Díkuvzdání a celá partička se sejde u Straitových doma. Sydney pozve i bývalého manžela Robbieho. Jakeovi zavolá policie ohledně George. Když hrdina přijede na místo, zjistí, že George spáchal sebevraždu a zanechal mu vzkaz. Zdrcený Jake zamíří za Sydney, kde se jí vybrečí na rameni a políbí ji. Ve stejném okamžiku ale přijde po schodech dolů Robbie a zapíná si košili. Jake se otočí a jde pryč.