Diskuze k článku Novinka pod lupou: Nancy Drew (The CW)
avatar uživatele
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
15. 10. 2019 / 18:06:29 (před 4 roky)
off

Upřímně jsem přesně v tohle doufala..Veronica Mars potkává Supernatural..a nezklamalo to..Nancy si prochází osobními dramaty a mezi tím strká nosík kam nemá.
to je přesně pro mě. Takže za mě ano..

Gabka
avatar uživatele
Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
15. 10. 2019 / 22:55:00 (před 4 roky)
off

Mám z toho poněkud smíšené pocity, abych byl upřímný. Přirovnal bych to k vynikajícímu citrónovému cheese cake (které miluju), který má z nějakého důvodu boky posypané kokosem (který nesnáším). Podivná kombinace a plno ne-logiky.
První věc, která mi vadila byl ten začátek, to podivné nelogické a příliš rychlé skákání děje. Kdyby ony počáteční "vysvětlivky" byly o něco málo delší, ocenil bych to. A ne proto, že jsem natvrdlý, ale protože to rušilo.
Dále, hlavní hrdinka je na pohled sympatická a kočka, ale ... je jí osmnáct? A chová se takhle? Mě taky kdysi pradávno taky bylo tolik a nejsem si jist, že by to bylo normální chování. Ani para-normální. Ale možná je to tím, že nejsem Američan(ka).
Když už se konečně děj dostal trochu do koukatelných mezí, opravdu to koukatelné bylo, ale stále to obsahovalo plno "zpětně vysvětlujících" momentů.
Celý dojem napravilo až posledních cca pět (deset? no spíš těch pět) minut. Ale taky jen částečně.
Původně jsem to taky chtěl srovnat s Veronica Mars, protože to má jisté styčné body, ale to nejde. Tam to byla jistá elegance a finesa, tady je to takové plné hran a skřípe to.
Šanci tomu dám, to ano, ovšem prozatím to má důtku a už mám v ruce i výstrahu ...

avatar uživatele
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 10. 2019 / 00:38:51 (před 4 roky)
off

Za mna spokojnost (tak 70%), na rozdiel od Longsword-a mi prave vyhovovalo ze moc nerozpitvavali na zaciatku tie udalosti.
Co mi prekazalo bola nelogickost niektorych scen a hrdinkyno spravanie.
vlupe sa do domu a pri "uteku" tam necha ciapku, dalej to ze ten jej cierny zrebec tam isiel za nou a vosiel dnu az ked boli policajti na mieste., dalej ta policajstka co jej priniesla ciapku .. fajn ani nepodakuje za to ze mohla ist kludne dovezenia, dalej suka s cernoskom a absolutne ako "kralovna" maturitneho plesu (nechapem amikov ako to prezivaju) si najde outsidera o ktorom ani netusi kto je a nic o jeho minulosti, na 18 rozhodne hlavna predstavitelka nevyzera takych dobrych 25(logicke myslenie 16-)(predstavitelka ma teraz 22( a asi aj v case natacania)) .. ak by dali ze sa vratila po vysokej tak ok nie ze este len sa na nu chysta

Editováno: 2x | Naposledy: 16. 10. 2019 / 00:39:28
avatar uživatele
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
16. 10. 2019 / 10:16:13 (před 4 roky)
off

Páni, paperbacky z mého dětský ožívají. Teď ještě Hardy Boys a Stopy Hrůzy a bude to kompletní... :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
avatar uživatele
DenaaS
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
21. 10. 2019 / 21:03:32 (před 4 roky)
off

ako hej.. logicnost.. netreba moc hladat ale sak sa pozrite ktora stanica to vysiela... potom to je jasne
mne to ako oddychovka pride fajn. i ked ma stve ze to vyzera tak ze co sa stalo v prvej casti sa potiahne do konca serie...
a hej.. na to ako hlavnej hrdinke niektore veci dopaluju.. inde je kapanek zabrzdena ale co uz. scenar:-)