Diskuze k článku Novinka pod lupou: Living with Yourself (Netflix)
avatar uživatele
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 11. 2019 / 17:46:14 (před 4 roky)
off

Škoda, tohle byl můj favorit, přece jenom Rud a Netflix, ale celkem mě recenze odradily.

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
avatar uživatele
Carl0s
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
4. 11. 2019 / 22:22:00 (před 4 roky)
off

Skvělý seriál! Je pravda, že první díl moc nezaujme, neukáže, ale pak se to tak rozjelo, že jsem všechny díly zhltnul v jeden den :D :D

avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
17. 11. 2021 / 00:55:05 (před 2 roky)
off

Dokoukáno. Za mě se žádné nadšení nekoná. Potenciál tu byl, ale seriál z něho v mých očích vůbec nic nevytěžil. Oba hlavní hrdinové jsou mimořádně nesympatičtí a nedostávají ze sebe ani špetku toho, co by mohli. Ani jejich vzájemné interakce nejsou ničím zajímavé. Je to škoda, protože tohle mohla být bomba. Místo toho to ale bylo divné a necítila jsem se během sledování vůbec v pohodě, jak bych to u podobné komedie očekávala. Nevím, jestli někdy bude pokračování, s tím, jaké je kolem toho ticho, tak asi ne. A ani mi to nevadí.

Závěr:
Otevřený. Oba Milesové se poperou, ale ani jeden nedokáže toho druhého zabít. Nakonec jen unavení lehnou na zem se zoufalým pocitem, že tato situace nemá řešení. Do bytu potom přijde Kate, která oběma oznámí, že je těhotná, ale neví, který z nich je otcem (jelikož mají oba totožné DNA, nepůjde to nikdy ani zjistit). Všichni tři se rozhodnou odhodit své neshody a radovat se z toho, že budou mít dítě a bude z nich rodina. Všichni tři se obejmou.