30. 10. 2019

Den v seriálech: Nový GoT seriál, další Superman, Dracula...

Nepřehlédněte

Stanice HBO zrušila pilot ke Game of Thrones (Hra o trůny)Naomi Watts v hlavní roli, který poslední měsíce získával mnoho mediální pozornosti. Podle dostupných informací byly důvodem problémy se zdlouhavou postprodukcí i s natáčením v Severním Irsku.

Každopádně tu máme i dobré zprávy. Místo něj totiž HBO objednává přímo pro seriál (tzv. přeskakuje pilotovou fázi) jiného prequelu. House of Dragon má tedy jisté vysílání, dostal objednávku na 10 epizod. Seriál se odehrává 300 let před událostmi z GoT a vypráví příběh Domu Targaryenů. Za seriálem stojí Ryan Condal, který napsal scénář podle Martinova díla Fire & Blood. Režie pilotu se ujme Miguel Sapochnik, který již pracoval na původním GoT.

The CW vyvíjí dva velké projekty. Prvním z nich je seriál Superman & Lois, kde by si hlavní role zopakovali Tyler Hoechlin a Elizabeth Tulloch. Příběh se točí okolo nejslavnějšího superhrdiny a nejslavnější komiksové novinářky, kteří se musí vypořádat s pracovním stresem a tlakem, stejně jako i komplexností, která přichází s rolí pracujících rodičů v současné společnosti.

Dalším velkým projektem stanice The CW je prequelový spin-off k oblíbenému seriálu The 100, který se v této sezóně s diváky rozloučí sedmou sérií. Potenciální seriál by začal těsně po nukleární apokalypse a sledoval by přeživší na zemi, kteří se musí snažit přizpůsobit nebezpečnému světu a budovat novou, lepší společnost od základů.

Castingy

Annie Wersching: The Rookie (Zelenáč) (ABC)
Miles Gaston Villanueva: Nancy Drew (The CW)
Elaine Hendrix: Dynasty (Dynastie) (The CW)
Courteney Cox: Modern Family (Taková moderní rodinka) (ABC)
Cory Hardrict: S.W.A.T. (CBS)
Poppy Drayton: Charmed (The CW)
Hallie Todd, Jake Thomas a Robert Carradine si zopakují své role v pokračování seriálu Lizzie McGuire.

Nové projekty a seriály

ABC vyvíjí spin-off ke komedii Fresh Off the Boat (Huangovi v Americe). V původním seriálu budou hostovat Preity Zinta a Vir Das, kteří by potenciálně mohli získat vlastní seriál. Příběh dílu se točí okolo indiánské rodiny, kdy dcera chodí do školy s Eddiem. Její rodiče hrají právě Das a Zinta.

Další střípky

Seriálová novinka Ridleyho Scotta Raised by Wolves se přesouvá z TNT na HBO Max.

Tom Ellis prozradil, že závěrečná série oblíbeného Lucifera bude rozdělená na dvě části po osmi.

Seriály Mixed-ish, Stumptown, The Rookie (Zelenáč), Nancy Drew a Batwoman dostaly objednávky na plnohodnotné série.

Herec Jared Padalecki byl o víkendu zatčený za napadení. Z vězení šel ven na kauci. Natáčení Supernatural (Lovci duchů) by tímto nemělo být ovlivněno.

Nová série Stranger Things bude mít opě osm epizod. Natáčet se začne v lednu a skončí se v srpnu, takže v podstatě není možnost, že se seriál vrátí ještě před koncem léta.

Trailery

Dracula


The End of the F***ing World


Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
andromache

andromache

Já jenom doufám, že nový Superman s Tylerem a Bitsie neznamená konec Supergirl... :(.
před 4 roky
zip

zip

Go Rookie go!
před 4 roky
Neltharion

Neltharion

Radši bych bral staré duo ze Smallville a to Ericu Durance a Toma Wellinga... Byl by to mnohem lepší...
před 4 roky
Další články k tématu