18. 11. 2019

Seriálové osudy: Marvel's Runaways

Seriálové osudy: Marvel's Runaways

Streamovací služba Hulu dnes prozradila osud svého seriálu Runaways. Pro fanoušky máme smutnou zprávu. Seriál se po nadcházející třetí sezóně rozloučí. Závěrečných deset epizod se začne streamovat 13. prosince.

Diváci se však nemusí zrušení bát. Bylo oznámeno, že příběh na konci třetí série dojde přirozenou cestou k uspokojivému závěru.

V nových dílech se hrdinové vydávají hledat své zajaté kamarády Chase, Gert a Karolinu. Musí čelit nezastavitelnému nepříteli, který se zaměřil na Leslie, resp. na dítě, které nosí.

Ačkoliv Runaways končí, spolupráce Hulu a Marvelu se teprve rozjíždí. Chystá se hraný seriál Helstrom a nechybí zde ani bohatý animovaný program: Marvel's M.O.D­.O.K., Marvel's Hit-Monkey, Marvel's Tigra & Dazzler Show a Marvel's Howard the Duck. Všechny zmíněné seriály budou mít premiéru v roce 2020 a završí je speciální event Marvel's The Offenders.


Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
sandokan555

sandokan555

ja ani neviem ci som dopozeral druhu seriu ... aha tak mam odkliknute ze hej ..tak asi ano ..len...
před 4 roky
litllewitch

litllewitch

Ta LGBT linka tam byla již od 1. série a vychází z komiksů.
před 4 roky
Miro_CZ

Miro_CZ

Tam byla nějaká LGBT linka? :D Jak to tak pozoruju, tak ve mně seriál nezanechal moc vzpomínek :D
před 4 roky
Další články k tématu