1. 12. 2019

Seriálový adventní kalendář 2019

1. prosince je datum, které je spjaté nejen s vánočním měsícem, ale především se seriálovými hádankami! Jdete do nich letos opět s námi?

Ani se nechce věřit tomu, že už je to sedm let. Sedm let uplynulo od doby, co se na SerialZone poprvé představily adventní hádanky. Nemyslíte, že už jste jich měli tolik, že už vás to vlastně ani nebaví? Asi ne, co? Tak to máte štěstí, protože máme pro vás připraveno dalších 23 zapeklitých políček, které vám nedají spát… doslova. Opět ode dneška až do Štědrého dne každý večer o půlnoci zveřejníme nové políčko. Je jen na vás, jestli si ho otevřete hned, nebo s ním v klidu počkáte až do dalšího dne, až se vrátíte ze školy nebo z práce.

Zajímavé je, že rok co rok váš zájem absolutně neustává, ba naopak se ještě zvyšuje. Neustále nám přibývají noví a noví návštěvníci, takže dovolte, abych vám náš adventní kalendář představila. Mnozí stálí uživatelé jistě potvrdí, že serialzoňácký kalendář je mnohem úžasnější, lepší a sladší než klasický čokoládový kalendář, který se dává dětem. Tento uspokojí vaše seriálové choutky a zajistí vám mnoho nových vrásek, šedin a bezesných nocí. No, možná trošku přeháním, ale sami uvidíte, jak je hádání návykové.

Co můžeme očekávat?

Adventní kalendář vypadá stejně jako ten klasický čokoládový. Jsou tu ale rozdíly! Tak za prvé, nemůžete si otevřít okénka dopředu, u nás máte opravdu jen jedno okénko denně. Po jeho otevření na vás nevyjukne čokoládka, ale něco lepšího – seriálová hádanka. Rébus, ze kterého máte poznat název seriálu.

Hádanky jsou jako již tradičně tvořeny jak pro originální názvy seriálů, tak i pro názvy české. V tom to máte složitější, ale věříme, že si i s tímto úkolem jako každý rok dokážete hravě poradit.

Vlastní fórum

Fórum adventních hádanek jede, až to sviští. Jsou v něm tisíce příspěvků, takže je jasné, že si každý ročník zaslouží své vlastní vlákno, aby to bylo hezky přehledné. I letos jsme pro vás připravili vlastní adventní vlákno, které najdete v odkaze. Zde se můžete chlubit, jaká to pro vás dnes byla brnkačka, nebo naopak naříkat, že už jsou tři odpoledne a zatím vůbec nevíte. I nadále ale platí následující: Vlákno budeme hlídat jako ostříži a pokud se v diskuzi objeví nevhodné příspěvky, jestli si tam budete moc radit, budeme tyto komentáře nemilosrdně ihned mazat.

Kdo za tím stojí?

No tak kdo asi! Je to již stará zaběhnutá trojka. Fruiko si to vymýšlení nápadů přímo vychutnává :-) No a bez grafiků Jardosse a Biskina bychom všichni byli úplně kompletně nahraní, takže jim nezapomeňte v diskuzi pod článkem pět hlasité ódy, protože jestli jich nebude dost, tak se na nás mohou příští rok třeba i vykašlat a pak budeme nahraní úplně všichni! Takže já ovace začnu už nyní:

Díky, Fruiko, díky Biskine, díky Jarddosi!

Dejte o nás vědět do světa

Říkáte si: „Pane bože, vy jste tak boží, dokonalí, nejlepší, konkurence vám nesahá ani po kotníky, jak takovou míru úžasnosti vůbec můžete nést na svých bedrech…“ a podobně? Ach, červenáme se. Ale vy moc dobře víte, jak se nám můžete odvděčit. Nenechávejte si info o seriálovém ani filmovém adventním kalendáři pro sebe. Dejte o nich obou vědět do světa, svým rodinám, přátelům i známým, sdílejte nás na sociálních sítích a pomáhejte šířit info o tom, že u nás je prostě nejlíp :-)

A teď už nám prozraďte v diskuzi, jak se na letošní ročník těšíte, jestli dáte šanci i filmovému kalendáři a jak lehká nebo těžká pro vás byla první hádanka! Jo a nezapomínejte děkovat Fruikovi a Biskinovi a také Jarddosovi, který se ujal grafické stránky u filmové verze. Vděku není nikdy dost a alespoň naše tvůrce pozitivně naladíte na potenciální další ročník!

To ale ještě není všechno!

Jedna hádanka denně dokáže potrápit hlavu, ale dvě? No, sami jste se do tohoto našeho boje přihlásili :-D Proto jsme rádi, že vám můžeme představit již druhý ročník filmové verze adventních hádanek!.

Je to tak, i v roce 2019 jsme vytvořili DVA ADVENTNÍ KALENDÁŘE. I ten filmový má na svědomí Fruiko, grafické stránky se ujal náš dvorní grafik Jarddos, takže víte, kterým směrem smekat klobouk.

Pokud vám tedy jedna hádanka denně nestačí, tak zavítejte na kfilmu.net a užívejte si tento předvánoční čas z plna hrdla!

Jestliže nám navíc chcete opravdu pomoci budovat i filmový web, dejte nám like na Facebooku a sledujte nás! Do budoucna tím přispějete k vývoji novinek jak pro SerialZone, tak pro kfilmu. Rozhodně vás potřebujeme + si můžete být jistí, že vás za to časem čeká kupa novinek a odměn :)

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře34zobraz všech 34 příspěvků
monty81

monty81

Pomálu se blíží konec a já bych s jistotou zapomněl, protože musím ještě pokoupit lecjaké...
před 4 roky
Lill

Lill

Bude prosím aj článok s autorskými riešeniami? Nie všetky sa mi podarilo vylúštiť, tak by som chcela...
před 4 roky
ragelly

ragelly

Určitě o něj nepřijdete, fruiko má ale teď strašně moc práce, takže zatím netuší, kdy to dokáže dát...
před 4 roky
Další články k tématu