11. 10. 2012

Asistentky a asistenti, spojte se! 20-Nothings verbuje.

Asistentky a asistenti, spojte se! 20-Nothings verbuje.

Tady je příběh, který by dokázal inspirovat všechny těžce pracující a podprůměrně placené asistenty a asistentky v Hollywoodu. Jedna z nich si před pěti měsíci založila Hollywood Assistants blog, kde si asistenti sdělují jejich problémy, flustrace a strategické tahy. Kromě toho je doplňují ilustracemi z filmů a seriálů.

Nyní tato slečna prodala stanici CBS komediální projekt 20-Nothings, který je tímto blogem inspirován. Fred Savage se zavázal k režii a produkci.

Zakladatelka blogu si přála zůstat v anonymitě do doby, než tento projekt prodala. Nyní už tak může přijít s pravdou ven a odhalit se – je to Lauren Bachelis. Bachelis bude psát a produkovat.

20-Nothings ukazuje pět vzdělaných dvacátníků, kteří žijí v Los Angeles. Ti jsou schopni udělat cokoliv, aby dosáhli svých hollywoodských snů.

Bachelis založila Hollywood Assistants blog v květnu během toho, když téměř rok pracovala jako asistentka ve významné společnosti. Poté získala práci jako asistentka Liz Meriweather, tvůrkyně New Girl. I přes to, že je nyní scénáristka velmi zaneprázdněná, nezapomíná svůj blog denně aktualizovat.

Mezitím Savage si během let rozvinul slušnou hereckou i režijní kariéru. Má za sebou režii u takových hitovek, jakými jsou epizody 2 Broke Girls nebo Modern Family (Taková moderní rodinka).

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu