14. 1. 2020

TCA 2020: Střípky ze Showtime

TCA 2020: Střípky ze Showtime

V pondělí se o záři reflektorů během TCA dělily stanice Showtime a POP. Zde jsou střípky z prémiové kabelovky.

Showtime už zná data návratů řady svých seriálů. Pátá série Billions (Miliardy) začne 3. května. Retro komedie Black Monday (Černé pondělí) se vrátí 15. března. Třetí řada The Chi se ve vysílání objeví 5. července. V seznamu nechybí ani pokračování Penny Dreadful s názvem Penny Dreadful: City of Angels, které odvysílá první díl 26. dubna.

Když už je řeč o City of Angeles, seriál nebude obsahovat žádné narážky, zmínky nebo spojitosti s původním seriálem. Půjde o zcela samostatnou jednotku, na kterou se můžou dívat i ti, kteří PD neviděli.

Ray Donovan se pomalu blíží ke svému konci. Ředitel zábavní sekce Gary Levine prozradil, že rozhodnutí o osudu seriálu bude učiněno v následujících týdnech a naznačil, že se Ray vrátí se závěrečnou osmou řadou.

Objednávkou závěrečné 11. série Shameless se seriál vyrovná v počtu sérií svému britskému předchůdci. Poslední série bude mít opět 12 dílů a vrátí se všichni herci z desítky. Samozřejmě padla otázka, jestli se objeví také Emmy Rossum, která seriál opustila na konci deváté řady. „Prozatím je moc brzy na potvrzení či vyvrácení. Přivítali bychom ji zpět s otevřenou náručí, ale Emmy nám nic nedluží.“ Jedenáctka skutečně poběží již v létě, takže fanoušci nebudou muset čekat dlouho (desítka končí v lednu).

Homeland (Ve jménu vlasti) ukáže Carrie v Brodyho stopách, kdy hrdina byl podezřelý v první řadě a ona nemohla přijít na to, jestli je na její straně. Nyní je právě Carrie ta, kterou vyslýchají, a ne jen ostatní, ale i ona sama sebe, jelikož její paměť je tak roztříštěná. Osmá řada začne několik měsíců poté, co je hrdinka puštěna Rusy na svobodu.

Stanice se rozhodla nepokračovat s chystanou špionážní thrillerovou novinkou Intelligence od scenárista Marka Boala, který stojí za filmy The Hurt Locker a Zero Dark Thirty.

Trailery

Black Monday (Černé pondělí) má trailer na druhou řadu:


The Chi ukazuje první záběry z nových epizod v prvním traileru:


Penny Dreadful: City of Angeles se představuje v teaseru:


Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu