16. 1. 2020

Seriálové osudy: American Dad!, Sex Education, Mindhunter

Seriálové osudy: American Dad!, Sex Education, Mindhunter

Animovaná komedie od TBS American Dad! (Americký táta) se rozhodně nechystá do důchodu. Seriálový veterán byl včera prodloužen pro další dvě série, které kabelovka bude vysílat v následujících letech.

Táta se letos dočká milníku – odvysílá svou 300. epizodu. Rozhodnutí o prodloužení není překvapivé. Seriálu se vede dobře, co se sledovanosti týče. Řadí se mezi pět nejlepších komedií na kabelovkách a aktuální sérii už na různých TBS platformách vidělo téměř 18 milionů diváků.

Kromě toho tu máme ještě jednu neoficiální zprávu a jednu spekulaci.

Ačkoliv Netflix informaci prozatím oficiálně nevydal, podle produkčních záznamů to vypadá, že se komedie Sex Education (Sexuální výchova) dočkala brzkého prodloužení pro třetí řadu, a to ještě před premiérou druhé série. Zprávu potvrdíme, jakmile ji Netflix zveřejní oficiálně.

Spekulace přichází taktéž od Netflixu a týká se dramatu Mindhunter (Mindhunter: Lovci myšlenek). Už je to pět měsíců od doby, kdy se druhá série na Netflixu objevila ke streamování. Potenciální třetí série se však vzdaluje, resp. odkládá na neurčito. Osud seriálu zůstává viset na vlásku, jelikož hercům právě vypršely smlouvy. „Tvůrce David Fincher má plné ruce práce s režírováním svého prvního netflixáckého filmu a s produkcí druhé série Love, Death and Robots,“ uvedl mluvčí Netflixu. „Možná někdy znovu Mindhuntera vezme do ruky, ale prozatím by nebylo fér, abychom si herce drželi a bránili jim v hledání jiné práce, když tvůrce pracuje na svých dalších projektech.“

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
carolos

carolos

Z animovaných komediálnych seriálov mám American Dad najradšej. Predĺženie na 17. a 18. sériu je fakt bomba...
před 4 roky
Romix

Romix

Já si klidně počkám na Mindhuntera další dva roky, ale další řada prostě musí přijít! :)
před 4 roky
Další články k tématu