16. 1. 2020

Den v seriálech: Sheldon, BoJack, Snowpiercer a další

Castingy

Třetí série antologie Genius (Génius) s podtitulem Aretha obsahzuje sedm dalších rolí. V sérii, která se bude točit okolo soulové zpěvačky Arethy Franklin, se objeví Shaian Jordan, Marque Richardson, Pauletta Washington, Steven Norfleet a Omar J. Dorsey.

Herec Matthew Del Negro aka detektiv Caysen byl povýšen mezi stálé postavy ve druhé řadě dramatu City on a Hill (Město na kopci) od Showtime.

Reba McEntire bude v únoru hostovat v jedné z epizod sitcomu Young Sheldon (Malý Sheldon). Ztvární June, zábavnou a bezstarostnou bývalou manželku Dala Ballarda. K překvapení všech si kamarádsky padne do noty s Meemaw, která s trenérem aktuálně randí.

Premiéry

Tacoma FD se na TruTV vrátí s druhou řadou 26. března.

Novinka Snowpiercer konečně zná přesné datum své premiéry. Očekávané sci-fi se na stanici TNT poprvé představí 31. května. Seriál má také oficiální poster.

Nové projekty a seriály

Amazon se rozhodl nepokračovat s přípravami seriálové adaptace The Dark Tower od Stephena Kinga. Prozatím vznikly dva scénáře, které měly sloužit jako základ pro natočení pilotu. Produkční společnost se je nyní bude snažit udat jinde.

Další střípky

Paul Scheuring opouští seriál Jack Ryan po méně než třech měsících od doby, kdy se k seriálu přidal jako producent a showrunner. Na pozici showrunnera ho nahradí jeho pravá ruka Vaun Wilmott.

Kabelovka Cinemax končí se seriálovou tvorbou. Všechny aktuální rozjeté projekty se možná přesunou na HBO Max. Otazník zůstává viset nad akčním dramatem Warrior (Bojovník), které bylo v dubnu 2019 prodlouženo pro druhou řadu. Každopádně se seriály končí stanice, která nám dala poklady jako Banshee, The Knick (Knick: Doktoři bez hranic), Outcast nebo Quarry.

Trailery

BoJack Horseman


Tacoma FD


Snowpiercer


Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
jose8

jose8

Warrior byla jedna z mála loňských novinek, která se mi fakt líbila, tak snad bude pokračovat. No a...
před 4 roky
Arkantos

Arkantos

To asi znamena aj koniec Strike Back
před 4 roky
mimomisu

mimomisu

Jeste bych to nevidel tak cerne. HBO Max si toho veme spoustu pod sebe.
před 4 roky
Další články k tématu