18. 1. 2020

Seriálové osudy: Bonding, Dollface, Good Trouble a další

Seriálové osudy: Bonding, Dollface, Good Trouble a další

Kolik se toho dá stihnout v jediný den! Včerejšek přinesl hned pět osudů skriptových seriálů, z nich čtyři byly oznámené během končící novinářské konference TCA. Dnes to jsou jako bonus pro všechny fanoušky dobré zprávy. Kromě skriptových komedií a dramat přišla poté řeč také na reality shows, které tedy celkový počet pěti seriálů ještě rozšiřují.

Všech pět oznámených seriálů se dočkalo prodloužení. Netflix nadělil komedii Bonding druhou řadu. Ta bude mít osm epizod a vrátí se Zoe Levin, Brendan Scannell, Micah Stock a Theo Stockman.

Dvojici prodloužení má na svědomí streamer Hulu. S druhou řadou se vrátí komedie Dollface a hudební dobové drama Wu-Tang: An American Saga.

Kabelovka Freeform pokračuje se svými seriály Grown-ish a Good Trouble. Grown-ish se dočká již čtvrté řady, Good Trouble se vrátí se třetí sérií. Ani u jednoho není pokračování překvapením, jelikož si u diváků vedou velmi dobře. Grown-ish je spin-off Black-ish a Good Trouble je spin-off The Fosters.

A nyní k neskriptové části seriálových osudů:

NatGeo prodlužuje Brain Games (Mozek v akci) a dokumentární seriál Running Wild with Bear Grylls (V divočině s Bearem Gryllsem). Na stanici se vrátí také Life Below Zero (Život v sevření mrazu) s dalšími dvěma sériemi, prodloužený byl také jeho spin-off s podtitulem Port Protection. Kromě toho seriál dostává další spin-off Life Below Zero: Next Generation, který bude mít premiéru v roce 2021.

Na závěr tu máme Disney+. Streamer prodloužil pro druhou řadu The World According to Jeff Goldblum. Desetidílná druhá série se aktuálně připravuje.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu