18. 1. 2020

TCA 2020: Střípky z Hulu

TCA 2020: Střípky z Hulu

Není žádným tajemstvím, že finále revivalu Veronica Mars fanoušky nepotěšilo (a to je slabé slovo). Hulu na TCA panelu rozhodnutí Roba Thomase obhajovalo. „Bylo to Robovo rozhodnutí. Je to tvůrce seriálu a my jsme jeho rozhodnutí plně podpořili. Nejde jen o to, jak hlasité jsou názory, ale také o to, kolik jich je. A myslím, že intenzita reakcí je důkazem toho, jak moc lidé seriál milují.“

Jednou z velkých chystaných novinek na Hulu je hvězdně obsazená minisérie Little Fires Everywhere podle bestselleru od Celeste Ng. Herečka a producentka Reese Witherspoon knihu objevila ještě před jejím vydáním a zajistila si na ni práva. „Když jsem ji četla, našla jsem v ní tolik komplexních témat. Věděla jsem, že kdokoliv se se mnou na její adaptaci připojí, budeme mít mnoho rozhovorů, abychom zvládly knihu předělat se ctí.“ Tou vyvolenou se stala Kerry Washington.

Novinka The Great s Elle Fanning se představí 15. května.


Druhá série komedie Ramy se bude streamovat od 29. května.

Nová animovaná komedie Solar Opposites odstartuje 8. května.

Steve Martin a Martin Short společně zazáří v true crime komedii na Hulu. Nepojmenovaný projekt dostal příomou seriálovou objednávku. Pojednává o třech cizincích, kteří společně sdílí posedlost v true crime žánru… a najednou se ocitnou v centru jednoho případu.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
zip

zip

Steve Martin v seriálu. Super! Těším se.
před 4 roky
lizzy

lizzy

Negativní reakce jsou sice taky reakce, ale jde o to, kolik fanoušků seriál nevzdá. Já upřímně do další...
před 4 roky
Maarti

Maarti

Já jsem zvědavá na tu novinku s Reese W. a Kerry W. viděla jsem video na fb :) Těšim se!
před 4 roky
Další články k tématu