23. 1. 2020

Seriálové osudy: Baptiste, American Ninja Warrior

Seriálové osudy: Baptiste, American Ninja Warrior

Detektiv Baptiste se na stanici BBC One vrátí s druhou řadou. Nová série bude mít šest dílů. K obsazení se ově přidává Fiona Shaw (Killing Eve), která ztvární ambasádorku Emmu Chambers. Emma je vtažena do spletité pavučiny hrdinova nejzamotanějšího případu, jaký kdy řešil. Detektiv se musí vypořádat s nevyzpytatelnou maďarskou policejní jednotkou a mezinárodním zájmem médií, zatímco se snaží najít Emmina manžela a dva syny.

Scenárista Jack Williams uvedl, že druhá série bude s velkou pravděpodobností poslední, i když konečné slovo zatím nepadlo. „Julien Baptiste je zpět s dalším případem. Myslím si, že to bude naposledy, co ho uvidíme, a že se s postavou rozloučíme.“

S devátou řadou se na NBC vrátí soutěžní reality show American Ninja Warrior (Ninja faktor po americku). Natáčení začne na jaře, datum premiéry prozatím oznámeno nebylo. Reality show zajišťuje během léta stanici solidní sledovanost, v týdenních číslech dosahuje na rating 1.1 a 5,4 milionu diváků.

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu