24. 1. 2020

Den v seriálech: Obi-Wan, Station 19, pilotová sezóna atd.

Castingy

Betty Gilpin se objeví jako Ann Coulter v American Crime Story: Impeachment.

Tosin Cole, Courtney B. Vance a Bentley Green se objeví v nadcházejícím právnickém dramatu 61st Street, který vyvíjí kabelovka AMC. Půjde o dvousezónní seriál, každá řada bude mít osm dílů. Premiéra je plánovaná na rok 2021.

Eddie Marsan se objeví ve stálé roli v novince The Power od Amazonu. Jde o desetidílný globánlní thriller podle feministické sci-fi knihy od Naomi Alderman. Všechny dospívající dívky na světě získají moc zabíjet elektrickým proudem. Je to dědičné, vrozené, nedá se to zvrátit. Ženy se rychle naučí schopnost probudit také u starších ročníků. Brzy má téměř každá žena na světě tuto schopnost a vše začne být jiné. V hlavní roli se objeví Leslie Mann.

Premiéry

RuPaul's Drag Race se vrátí na VH1 s 12. sérií v pátek 28. února.

Pilotová sezóna

Katey Sagal se objeví v hlavní roli v ABC pilotu Rebel, který vzniká na motivy života aktivistky Erin Brockovich. O pilotu jsme již psali.

Fox objednává dramatický pilot The Cleaning Lady podle argentinského formátu. Hlavní hrdinkou je chytrá doktorka, která se vydá do Států, aby zde našla léčbu pro svého nemocného syna. Systém ji však selže a hrdinka se musí začít schovávat. Rozhodne se však nevzdat a vezme otěže do vlastních rukou. Stane se uklízečkou pro mafii a začne hrát hru podle vlastních pravidel.

ABC objednává komediální pilot My Village. Osamělá matka se rozhodne, že její místo patří k dětem. Přestěhuje se za nimi na druhý konec Ameriky a vměstná se zpět do jejich života. Děti si postupně začnou uvědomovat, že jí dost možná potřebují více, než si myslely.

CBS objednává komediální pilot B Positive od Chucka Lorreho. Hlavním hrdinou je čerstvě rozvedený táta Drew, který potřebuje nutně najít dárce ledviny. Náhodou narazí na starou známou Ginu, která se mu dobrovolně nabídne. Společně si vytvoří nečekané pouto a vydají se na cestu, která oběma od základu změní život.

NBC objednává celkem pět komediálních pilotů. Prvním z nich je Jefferies, kde Jim Jefferies ztvární fiktivní verzi sebe sama. Hlavním hrdnou je komik, který nabídne jedinečný a často kontroverzní pohled na moderní život, vztahy a spolurodičovství se svým nejlepším kamarádem (nebo kamarádkou – z článku to nejde poznat).

Dalším pilotem je komedie American Auto. Příběh se odehrává ve velké automobilové firmě v Detroitu. Skupinka zakládajících členů se snaží znovu objevit identitu značky v rychle se měnícím automobilovém průmyslu.

Třetím je Someone Out There, romantická komedie podle španělské předlohy. Dva dospělí lidé si jdou pevně za svím cílem. Jejich životy naruší nečekaní cizinci, kteří je donutí stát se nejlepší verzí sebe sama, aby mohli najít lásku a dost možná jeden druhého.

Nechybí ani nepojmenovaná komedie od scenáristické­ho/producentskho dua Phil Augusta Jackson a Dan Goor. Příběh vypráví o skupince černošských přátel, jejich randících životech a vínu.

Jako poslední tu máme Crazy for You, randící komedii od producentů Rachele Lynn, Setha Meyerse a Lorna Michaelse. Daisy se vrací do hry, ovšem rychle zjišťuje, že když byla mimo, hra se naprosto a totálně změnila. Hrdinka si uvědomí, že se nedokáže chovat normálně a přitažlivě na prvním rande, a že potřebuje podporu svých přátel, aby uspěla.

Nové seriály a projekty

Spolutvůrce Quarry Graham Gordy napíše pro Spectrum Originals scénář k dramatu Last Chance U, který produkuje a ve kterém ztvární hlavní roli Courteney Cox. Příběh se inspiruje životním příběhem Brittany Wagner, která se objevila také ve stejnojmenném dokumentu od Netflixu.

Další střípky

Awkwafina Is Nora from Queens se stala nejsledovanější novinkou stanice Comedy Central za poslední tři roky.

Nová showrunnerka Station 19 Krista Vernoff fanoušky varruje, že se letos dočkáme o dost více smrtí a neúspěšných oživování.

Příprava seriálu Obi-Wan Kenobi na Disney+ je pozastavena na neurčito. Streamer chce vymněnit celý tvůrčí tým a znovu napsat všechny scénáře.

Trailery

RuPaul's Drag Race


The Masked Singer


Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
zip

zip

To by mě zajímalo co bude Sagal v seriálu hrát. Hlavní hrdinku co vzpomíná na své mladí?
před 4 roky
Další články k tématu