29. 1. 2020

Den v seriálech: Broke, balet, mezinárodní špioni a další

Castingy

V novince Deputy získala vedlejší roli Jenny Gago (Southland). Ztvární Anjelicu Reyes, chytrou, moudrou a milující ženu, která je matkou Pauly.

Premiéry

Tip pro všechny, kteří hledají dokument do výzvy: RTVS od 1. února začne vysílat dokumentární seriál Tiene ruín, který sleduje zapomenuté technické památky a průmyslové areály na Slovensku.

Čtvrtá série Man with a Plan se na CBS začne vsílat od 2. dubna.

Ve stejný den, tedy 2. dubna, začne také nový sitcom s Pauley Perrette v hlavní roli s názvem Broke.

Pilotová sezóna

Fox objednává pilot hodinové dramatické komedie The Big Leap, který se inspiruje britskou reality show Big Ballet. Příběh vypráví zábavný příběh ze současnosti o druhých šancích a dosažení snů. V centru se nachází skupinka různorodých lidí ze všech sociálních vrstev. Hrdinové soutěží v reality show, která vytváří moderní a svěží remake Labutího jezera. I když tito lidé nejsou profesionálně cvičení tanečníci, bohatě si to nahrazují svou vášní, pílí a touhou uspět.

Nové projekty a seriály

Tvůrce True Detective (Temný případ) Nic Pizzolatto opět spojí síly s hercem Matthewem McConaugheym. McConaughey se objeví v hlavní roli tvůrcova nového krimi dramatu, který pizzolatto vyvíjí na kabelovce FX. Novinka Redeemer je adaptací románu The Churchgoer od Patricka Colmana. Hlavním hrdinou je bývalý ministrant, který nyní pracuje jako strážný. Hledá pohřešovanou ženu v Texasu. Stopy ho zavedou do centra korupční kriminální konspirace a jeho přítomnost i minulost se začnou stále více pojit se záhadou, která vyvrcholí násilím a podvodem.

HBO Max objednává komediální pilot se dvěma ženskými hrdinkami. Nepojmenovaný projekt se točí okolo temného pouta, které se vytvoří mezi dvěma ženami různých generací – divou z Las Vegas a pětadvacetiletou neúspěšnou mladou ženou.

Netflix objednává mezinárodní špionážní thriller s nadpřirozenými prvky In From the Cold, v hlavní roli se objeví Margarita Levieva. Během dovolené Evropě se svou dcerou se život americké svobodné matky od základu změní. CIA ji donutí konfrontovat svou hluboko pohřbenou minulost ruské špionky, která se stala produktem tajného KGB experimentu, jenž jí dal speciální schopnosti. Světem se začíná nést vlna záhadné paniky a vražedných incidentů, které naznačují, že někdo se stejnými schopnostmi zabíjí nevinné lidi. Jenny se vydává z utajení, aby zloducha zastavila, jinak totiž ohrozí svou rodinu a celý život, který si vybudovala. Natáčení začne v březnu v Madridu ve Španělsku.

Další střípky

Arrow odvysílal finálový díl, tak si dávejte pozor na spoilery, kterých je plný internet! :-)

Trailery

Bola raz jedna škola (JOJ)


Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
sandokan555

sandokan555

ked som pisal o stratenej minute v NPL .. tak teraz ta ..Bola raz jedna skola ma stala necelych ...
před 4 roky
Další články k tématu