Diskuze k článku Novinka pod lupou: High Fidelity (Hulu)
avatar uživatele
Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 2. 2020 / 18:49:29 (před 4 roky)
off

Za mňa hlavne výborná hudba. Typovo mi to troška pripomína Fleabag, aj keď Fleabag bola samozrejme iná liga. Osobne mi tá atmosféra tohto seriálu ale celkom vyhovuje. I keď po dlhom a ťažkom dni môže pôsobiť ako depresívna facka.

avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
9. 9. 2020 / 01:55:37 (před 3 roky)
on

Dokoukáno. Souhlasím, že na seriálu je rozhodně nejlepší hudba. Často jsem se přistihla, že nepracuju a nechávám se unášet těmi podmanivými rytmy indie umělců. Sama od sebe bych si skladby asi nepustila, ale v kombinaci s příběhem a postavami do seriálu dokonale seděly a opravdu se mi líbily. Jinak to celé působí hodně devadesátkově, ten zasněný styl, bezstarostný život s (více než) občasným nádechem deprese - teď už se podobné seriály nebo filmy asi moc netočí. Ale že by mě to nadchlo natolik, že by mě zrušení mrzelo, to se říct nedá.

Závěr:
Dozvěděli jsme se, že Rob Maca v den jejich zásnub podvedla. Cameronovi se narodí dcera. Rob dá Cherise kytaru, na kterou si šetřila, aby mohla jít za svým snem. Mac zůstane s Lily. Rob se rozhodne konečně hodit minulost za hlavu a dát šanci vztahu s Clydem. Ten ji však víceméně odmítne, řekne jí, že mají asi 9% šanci na vztah. Rob odchází, ale během chůze nám - divákům řekne "Devět procent... tak jo, to beru!" Nasadí si sluchátka a vydá se vstříc nočnímu New Yorku.