14. 2. 2020

Vstane Lucifer podruhé z popela?

Vstane Lucifer podruhé z popela?

Je to již nějaký ten pátek, co Netflix oznámil, že nadcházející pátá série populárního seriálu Lucifer bude poslední. Nyní to ale vypadá, že Netflix své plány přehodnocuje a není připravený vzdát se Lucifera tak snadno!

Podle zdrojů streamovací služba aktuálně jedná s produkční společnosti Warner Bros. Television o možnosti prodloužení tohoto pekelného dramatu i za pátou sérii. Oficiální oznámení prozatím nepadlo, ale už jen hlasité spekulace ve fanoušcích vyvolávají naděje, že by pětka skutečně nemusela znamenat konečnou.

Lucifer vysílal své první tři řady na Foxu, kde neměl vysokou sledovanost, nicméně si získal stabilní hlasitou fanouškovskou základnu. Po zrušení po třetí sérii vzniklo mimořádně silné hnutí v čele s hlavním představitelem Tomem Ellisem, které bojovalo o přesun Lucifera na jinou stanici. Netrvalo dlouho a otěže převzal Netflix.

Streamer objednal desetidílnou čtvrtou sérii, která se do vysílání dostala v květnu 2019. Měsíc po premiéře se Lucifer dočkal prodloužení pro „závěrečnou“ pátou řadu, která bude mít 16 dílů, její natáčení v těchto týdnech vrcholí. Pátá série bude rozdělená na dvě části po osmi epizodách.


Chtěli byste více Lucifera? Nebo si myslíte, že v nejlepším se má skončit a seriál by se měl rozloučit závěrečnou pátou řadou?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Matuush

Matuush

Pardon, já jsem Marvel dítě, takže tady pouze vycházím z domněnky, že seriál čerpá z originálu....
před 4 roky
Kyra01

Kyra01

Ja by som bola radšej za ukončenie, aby to nakoniec nedopadlo tak, že to predĺžia a skončí to otvorene.
před 4 roky
spike

spike

Osobně budu rád, když Lucifer bude běžet dal. Ovšem jen pokud tvůrci budou mít stále dobré nápady a děj bude...
před 4 roky
Další články k tématu