17. 2. 2020

Reboot Battlestar Galacticy se bude odehrávat ve známém univerzu

Reboot Battlestar Galacticy se bude odehrávat ve známém univerzu

Loni v září stanice NBC oznámila, že pro svou novou streamovací službu Peacock chystá reboot slavného seriálu Battlestar Galactica, který už sám o sobě byl remake stejnojmenného seriálu. Za novým projektem stojí uznávaný tvůrce Sam Esmail (Mr. Robot).

Tvůrce oblíbeného seriálu z roku 2004 Ron Moore potvrdil, že Esmail skutečně na BSG pilně pracuje. „Sam mi zavolal a byl velmi pokorný,“ prozradil Moore o době, kdy se novinky o rebootu vynořily. „Neprozradil mi příběh, takže nevím, o čem přesně to bude. Ale řekl mi své plány – nehodlá show převyprávět od začátku s novými tvářemi, ale chce vytvořit něco nového ve stejném univerzu.“

Esmailova verze Battlestar Galacticy nabídne novodobý pohled na svět BSG. Bude čerpat inspiraci především z novější verze z roku 2004 než z originálu z roku 1978 od Glena A. Larsona.

Nová Battlestar Galactica je jedním z velkých původních projektů, kterými chce NBC nalákat na svou novou streamovací službu Peacock, která odstartuje již letos v dubnu.

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
TyfuZ

TyfuZ

Mi se Caprica líbila, takže bych to bral:)
před 4 roky
Micuda98

Micuda98

Osobně jsem se k tomu nedostal, ale slyšel jsem, že je to spíš soapka... Takže mi to potvrď nebo...
před 4 roky
TyfuZ

TyfuZ

Už je to 10 let, co jsem to viděl, takže si z toho moc nepamatuju. Jen, že mě to ve své době bavilo....
před 4 roky
Další články k tématu