25. 2. 2020

Netflix láká na Top 10 žebříčky

Netflix láká na Top 10 žebříčky

Netflix v posledních dnech vylepšuje svou službu pro uživatele skoro stejně intenzivně, jako my vylepšujeme SerialZone pro vás. V uplynulých dnech přidal do nastavení možnost zaškrtnout, že si nepřejete automaticky přehrávat ukázky a trailery, kdykoliv přes ně přejedete.

Nyní streamer přichází s další novinkou. Při kliknutí na záložku TV seriály nebo filmy na vás vyskočí žebříček Top 10. Netflix žebříčkům udělal nový hezký designový kabátek. Top 10 žebříček filmů a top 10 žebříček seriálů vám prozradí pořady, které jsou nejpopulárnější na Netflixu ve vaší zemi.

„Žebříček se bude aktualizovat každý den a pozice lišty se bude lišit podle toho, jak jsou tyto seriály a filmy relevantní pro vás,“ prozradili zástupci Netflixu v oficiálním vyjádření.

Filmy a seriály, které se do Top 10 žebříčků dostanou, získají na náhledu plakátku speciální štítek, abyste je vždy snadno objevili. Kdykoliv tak procházíte např. jednotlivé žánry nebo vlastní osobní seznam, vždy budete vědět, co slaví úspěchy u ostatních předplatitelů.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
andromache

andromache

Ano, právě to tak dělám :D. Akorát chudáci moji followeři, kteří v 90% čtou něco o Supergirl a...
před 4 roky
Micuda98

Micuda98

Ale Sweet Dreams bylo fakt skvělé! :D
před 4 roky
andromache

andromache

A právě o takové perly by bylo škoda se nepodělit :D.
před 4 roky
Další články k tématu