26. 2. 2020

Clarice Sterlingová získává seriálovou podobu s herečkou z The Originals

Clarice Sterlingová získává seriálovou podobu s herečkou z The Originals

CBS pilot Clarice patří k nejžhavějším adeptům na hit nové sezóny. Nákladný a prestižní projekt je sequelem slavného oscarového snímku Mlčení jehňátek, který poprvé představil Anthonyho Hopkinse v roli slavného kanibala dr. Hannibala Lectera. Ve filmu se hlavní role Clarice ujala herečka Jodie Foster.

O téměř třicet let později získává slavná postava novou tvář. Do hlavní role agentky Sterlingové v CBS pilotu byla obsazena herečka Rebecca Breeds. Tu si diváci můžou vybavit z CW seriálu The Originals, kde ve 14 epizodách ztvárnila Auroru de Martel.

Příběh pilotu Clarice je zasazen do roku 1993 a odehrává se rok po událostech z filmu. Děj bude zkoumat dosud neodvyprávěné osobní příběhy hlavní hrdinky, která se vrací do práce, aby chytala sériové vrahy a sexuální predátory, a zároveň s tím si vyšlapala cestičku ve washingtonské politice.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Deaneira

Deaneira

Já sakra doufám, že seriál bude, dobré tema tak snad se poštěstí
před 4 roky
Yellow

Yellow

Ah, když já tuhle nějak neměla ráda. Znám jí jenom jako Auroru, kterou jsem fakt neměla ráda, i ten...
před 4 roky
foruska

foruska

Výběr herečky je rozhodně překvapivý, ale dokud neuvidím, jak to dopadne, tak soudit nebudu. Má jedinečnou...
před 4 roky
Další články k tématu