28. 2. 2020

Luciferovo zmrtvýchvstání opět o krok blíž, tvůrci jsou pro!

Luciferovo zmrtvýchvstání opět o krok blíž, tvůrci jsou pro!

Pokud skutečně dojde k doživení oblíbeného seriálu Lucifer, fanoušci můžou být v klidu. Za seriálem totiž zůstane stát jeho kompletní tvůrčí tým.

Podle dostupných zdrojů uzavřeli showrunnerři Ildy Modrovich a Joe Henderson nové smlouvy, které jim zajistí pokračování v účasti na tvorbě tohoto smrt popírajícího dramatu i v potenciální šesté řadě. Tato nově podepsaná smlouva dláždí cestičku oficiální objednávce další série na Netflixu, i když stále zbývá jedna velká překážka – hlavní hvězda Tom Ellis prozatím nemá smlouvu na pokračování. TV Line uvádí, že podle jejich infrormací aktuálně probíhají jednání mezi Ellisem a produkční společností Warner Bros. TV a všechny zúčastněné strany očekávají, že jednání budou úspěšná.

O potenciálním znovuvzkříšení Lucifera jsme vám psali již před dvěma týdny, když Netflix začal jednat s Warner Bros. o prodloužení nadpřirozené procedurálky i za dříve oznámenou závěrečnou pátou řadu.

Lucifer vysílal své první tři řady na Foxu, kde neměl vysokou sledovanost, nicméně si získal stabilní hlasitou fanouškovskou základnu. Po zrušení po třetí sérii vzniklo mimořádně silné hnutí v čele s Ellisem, které bojovalo o přesun Lucifera na jinou stanici. Netrvalo dlouho a otěže převzal Netflix.

Streamer objednal desetidílnou čtvrtou sérii, která se do vysílání dostala v květnu 2019. Měsíc po premiéře se Lucifer dočkal prodloužení pro „závěrečnou“ pátou řadu, která bude mít 16 dílů, její natáčení v těchto týdnech vrcholí. Pátá série bude rozdělená na dvě části po osmi epizodách.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
stekna

stekna

už,už,nemůžu se dočkat
před 4 roky
Matuush

Matuush

Já doufám, že ho zase obnoví, ale byla by to docela sranda, kdyby Ellis nepodepsal novou smlouvu poté, co...
před 4 roky
Další články k tématu