1. 3. 2020

Zruší se kvůli koronaviru letošní Comic-Con?

Zruší se kvůli koronaviru letošní Comic-Con?

Největší setkání seriálových fanoušků je v ohrožení. Organizátoři Comic-Conu v San Diegu budou dost možná nuceni akci pro letošek zrušit. Z šířícího se koronaviru mají obavy i velká hollywoodské studia. Podle dostupných zdrojů všichni situaci bedlivě sledují a nevylučují možnost, že své panely na Comic-Conu zruší. Pevné rozhodnutí však padne pravděpodobně až během jara.

Comic-Con je naplánovaný za pět měsíců, konkrétně v termínu 23.-26. července.

Ačkoliv nikdo nechce být konkrétně jmenován, všichni zástupci velkých studií se shodují na tom, že koronavirus představuje závažný problém, ale zároveň je ještě velmi brzo k tomu, aby se dělaly nějaké konečné závěry.

Cominc-Con není jedinou televizní větví, které se virus dotýká. Již před několika dny jsme vás informovali o tom, že kvůli koronaviru se na neurčito stoplo natáčení nové řady The Amazing Race (Amazing Race: O milion kolem světa) a nová série Survivor (Kdo přežije) se zatím ani natáčet nezačala.

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
jesmot

jesmot

Já jen čekám, kdy přijde někdo z návrhem natočit o současné situaci seriál. Každopádně zrušení...
před 4 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

V JK už to u některých věcí takhle řeší, že jsou přítomni jen vystupující a vysílá se to online....
před 4 roky
Allien.9

Allien.9

U vás to může být chřipka, ale pak třeba půjdete ven a jako přenašeč zabijete deseti kamarádům babičku....
před 4 roky
Další články k tématu