29. 10. 2012

CW má zálusk na Marii Stuartovnu a další lékařské drama

CW má zálusk na Marii Stuartovnu a další lékařské drama

Cože? CWčko se chystá míchat svůj teen styl a historii? No držte se pevně, z toho bude rána! Stanice koupila další dva projekty, které se mohou potenciálně v příští sezóně objevit na našich obrazovkách.

Prvním z nich je již naťuknuté historické teen drama o Marii Stuartovně (Mary, Queen of Scots). Krom toho je také ve vývoji další lékařské drama (Hart of Dixie, Emily Owens, MD, bojte se!).

Reign

Tvůrkyně CSI: Miami (Kriminálka Miami), Laurie McCarthy, a autorka Outlaw, Stephanie SenGupta, se spojily, aby společně vytvořili Reign.

Projekt je o mladé Marii Stuartovně. Ta v pouhých šesti dnech po narození usedla na trůn místo svého otce, krále Jakuba V. Skotského. V šestnácti se poprvé vdala, tím šťastným byl František II. Francouzský, v osmnácti už byla vdovou.

Reign je popisováno jako mix Game of Thrones (Hra o trůny) a Marie Antoinette. Jde o tajnou historii přežití na francouzském dvoře, kde se mísí odvážní nepřátelé, temné síly a sexuální intriky.

House Calls

Producent Jerry Bruckheimer a scénárista Sascha Penn přichází na CW s projektem House Calls. Show je zasazena do Bostonu, kde jsou tři mladí doktoři nasazeni na domovní obchůzky. Čtyřiadvacet hodin denně.

Penn se tímto vrací na CW, kde před dvěma lety pro stanici připravoval adaptaci knihy Confessions of a Back-Up Dancer.

Oba spolupracují již nějakou dobu, v médiích se poslední dobou nejvíce mluví o jejich nejnovějším počinu, pilotu Secret Lives of Husbands and Wives, do kterého již NBC obsazuje herce.

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Exredaktorka

Exredaktorka

jenom... máte v tom chybku. ona se stala královnou v 6 dnech, v 6 letech ji poslali do francie.
před 11 roky
ragelly

ragelly

Máš pravdu, omlouvám se, hned to opravím. Díky za upozornění.
před 11 roky
Další články k tématu