Diskuze k článku Novinka pod lupou: Run (HBO)
avatar uživatele
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 34 | John Watson
13. 4. 2020 / 21:49:35 (před 4 roky)
off

A doprčiiic, Domhnall zjevně dohnal svůj sexy věk! Ale k seriálu - jo, to by mohlo být něco pro mě, ale já fakt nevím, na co mám koukat dřív...!

avatar uživatele
MLav
Běžný uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
28. 5. 2020 / 12:32:51 (před 3 roky)
off

Dokoukala jsem, ale musím říct, že počáteční nadšení opadlo, a zbytek jsem spíš ze setrvačnosti dokoukala. Ruby byla neskutečně otravná. Z hlavní dvojice jsem necítila žádnou chemii. Vůbec se mi k sobě nehodili. Za mě teda zklamání.

avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
14. 7. 2020 / 10:46:40 (před 3 roky)
off

Tak jsem taky dokoukala a musím souhlasit. Po počátečním nadšení přišlo hodně rychlé zchlazení. První díl zaručeně nejlepší, druhá polovina série šla potom opravdu hodně z kopce. Kdyby to zůstalo celou dobu jen o nich dvou a bez té naprosto zbytečné linky s Fionou, tak by to bylo mnohem lepší. Takhle se z toho ale vyklubal jen obyčejný průměr, na který divák hodně rychle zapomene. Dávám 50 % a to ještě s přihlédnutím na to, jak moc se mi líbil první díl.

Závěr:
Ruby si prohlédne video, které Billy natočil s Fionou, a zjistí jeho skutečnou motivaci, když jí napsal RUN. V tu chvíli si Ruby uvědomí, že udělala chybu, a spojí se s policií. Když vlak dojede do LA, čeká na ni manžel s dětmi. Billy k nim přijde a chce, aby mu řekla, že ho miluje. Ruby se však beze slova otočí a jde ke své rodině.