30. 4. 2020

The Boys se vrátí se třetí řadou

The Boys se vrátí se třetí řadou

Aktualizováno 24. 7.: Po více jak dvou měsících to máme potvrzené i z Amazonu.

Loňská novinka The Boys sklidila úspěch nejen v zahraničí, ale také v našich končinách. Seriál se na Amazonu představil v červenci 2019 a ještě před premiérou se dočkal prodloužení pro druhou řadu.

Dobré zprávy přichází znovu a opět s předstihem. Druhá řada ještě není venku, nicméně už se můžeme radovat z prodloužení pro třetí sérii. Superhrdinský seriál se tak vrátí i v příštím roce.

Ke scenáristům se ve třetí řadě nově přidá Paul Grellong, který má již se seriály bohaté zkušenosti, jelikož pracoval jako scenárista, producent a režisér např. u Hawaii Five-0 nebo Scorpion.

Showrunner Eric Kripke se už dříve vyjádřil, co by rád viděl v potenciální (a dnes již skutečné) třetí sérii. Loni v červenci prozradil, že by rád z komiksu převzal příběhovou linku Herogasma. Na svém Twitteru pak uvedl, že by chtěl dát ve třetí sérii nějakou z rolí herci Jeffreymu Deanovi Morganovi, který odpověděl, že ji s radostí přijme.

Tato spolupráce by znamenala menší Supernatural reunion – Kripke je tvůrce seirálu a Morgan hrál Johna Winchestera.

Nicméně zpátky k The Boys. Z výše uvedených informací je jasné, že třetí řada je už nějaký ten pátek rozpracovaná. Jsou to pro fanoušky jistě skvělé zprávy, jelikož zároveň značí, že by se seriál mohl dočkat i více řad. Scenáristé navíc budou mít dost času, aby si v klidu naplánovali hlubší dějové linky, které se budou proplétat v rámci sérií, a vytvoří tak komplexnější a promyšlenější příběh.

Jako bonus přikládáme názvy epizod druhé série, která se začne vysílat v letošním roce:

  1. The Big Ride
  2. Proper Preparation and Planning
  3. Nothing Like It In The World
  4. Over The Hill With The Swords Of A Thousand Men
  5. We Gotta Go Now
  6. The Bloody Doors Off
  7. Butcher, Baker, Candlestick Maker
  8. What I Know
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
sandokan555

sandokan555

Na The Boys je najlepsia "this girl". Z predlzenia mam radost.
před 3 roky
Kolombo

Kolombo

Pecka. Hned mi začala v hlavě hrát "The Boys Are Back" od Dropkick Murphys :D
před 3 roky
Další články k tématu