Diskuze k článku Novinka pod lupou: Normal People (Hulu)
avatar uživatele
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
2. 5. 2020 / 13:44:20 (před 3 roky)
off

80% jsem teda nečekala, nicméně pro mě je to impuls si to pustit. Koukám teď na samý vážný témata, tak doufám, že v tom najdu tu pravou oddychovku.

avatar uživatele
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
2. 5. 2020 / 14:30:08 (před 3 roky)
off

Jej, vôbec som netušila, že má byť seriál, práve nedávno som si prečítala knihu. Zo zvedavosti si pozriem, čo pôjdu podľa predlohy a ako to spracujú :)

avatar uživatele
fefina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
3. 5. 2020 / 13:07:37 (před 3 roky)
off

tak jste mě navnadili, že to zkusím

avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
14. 9. 2020 / 18:18:33 (před 3 roky)
off

Dokoukáno a nemůžu jinak než po hodně dlouhé době dát celkové hodnocení seriálu 100 %. Příběh mě naprosto odrovnal. Je to na jednu stranu hrozně depresivní, ale na druhou neskutečně pozitivní a plné naděje. Předlohu jsem nečetla, ale seriál je opravdu krásně zpracovaný, ať už jde o herecké výkony, kameru nebo střih. Všechno to působí tak lehce, plynule, nemůžete z obrazovky spustit oči.

Výběr hlavní dvojice nemohl dopadnout lépe. U hrdinky jsem si říkala, že vypadá jako holka z 50 odstínů (a taky se tak občas chovala :D ), ale byla moc krásná. Oba měli mezi sebou neskutečnou chemii, která jim v mých očích vydržela od začátku až do konce. Mohla bych se na ně dívat klidně na věky věků.

Závěr:
Marianne tráví Vánoce s Connellem a jeho rodinou. Ve městě potkají její matku, která je ani nepozdraví. Connell dostane e-mail o přijetí do prestižního programu kreativního psaní v New Yorku. Rozhodne se, že nepojede, ale Marianne ho přesvědčí, že to je příležitost, kterou si nemůže kvůli ní nechat ujít. Connell chce, ať jede s ním, ale Marianne je poprvé v životě skutečně spokojená s tím, jaký život žije, a rozhodne se zůstat. Oba si vyznají lásku. Neslibují si, že se za konkrétní dobu znovu setkají a dají dohromady, ale vzájemně se ujistí, že oba budou v pořádku. Oba ze sebe udělali lepší verze sebe samých díky tomu, že měli jeden druhého.