Diskuze k článku Novinka pod lupou: I Know This Much Is True (HBO)
avatar uživatele
mimomisu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
18. 5. 2020 / 11:41:41 (před 3 roky)
off

Cekam az budou vsechny dily venku, uzavrene miniserie urcite radeji jako bingewatch, ale nateseny jsem dost.

avatar uživatele
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
18. 5. 2020 / 14:12:16 (před 3 roky)
off

Mám za sebou pilot a dnes se těším na 2. díl. Zatím jsem ohromena. Věděla jsem, že je Mark Ruffalo dobrý herec a myslím, že by mu to mohlo vynést nějakou lesklou sošku.

Bored now...
avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
21. 6. 2020 / 11:23:59 (před 3 roky)
on

Dokoukáno. Minisérie staví hlavně na hereckých výkonech a silném příběhu, ke kterému bude mít hodně diváků blízko. Neukazuje žádné pozlátko, ale krutou realitu všedních dní. Hrdina to opravdu nemá lehké, v podstatě celý život se musel o někoho jiného starat a neměl chvilku klidu, aby si utřídil vlastní myšlenky. V závěru, kdy mu už nikdo nezbyde, se tak paradoxně stává volným, aby si dal život znovu dohromady. Vysvitne tady jiskřička naděje, která je zde nesmírně důležitá. Všem divákům, kteří si prochází něčím podobným (což je asi většina z nás), ukazuje, že vždycky existuje světlo na konci tunelu bez ohledu na to, jak temný tento tunel aktuálně je. Plus se mi líbilo, že hrdina na závěr řekl I know this much is true.

Závěr:
Hrdinovi zemře bratr, Ray má nebezpečný infarkt a Dom se o ně stará během rehabilitace. Ray mu prozradí, že jeho otec byl indián a Ray vyhledá svého bývalého spolužáka, který je vlastně jeho bratrancem (a mrtvá dívka, o které si v dětství vymyslel lež, byla jeho sestřenice). Dom si dá život dohromady. Začne znovu pracovat a na konci přijde za Dess a baví se spolu na novorozeneckém oddělení.