6. 11. 2012

Nové projekty NBC - bezejmenné komedie a Leisure club

Nové projekty NBC - bezejmenné komedie a Leisure club

30 Rock končí a celkově NBCčkovský komediální blok v posledních letech nepředvádí zdaleka uspokojující výsledky.

NBC se však stále nevzdává a poohlíží se po nových komediálních projektech, kterými by dokázala zalepit díry, které se nejpozději v květnu jistě v programu objeví. Co je tedy ve hře?

Nepojmenovaná komedie č. 1

Půlhodinovka od scénáristy Roberta Padnicka (The Office). Komedie o čtyřech městských snílcích, kteří vstoupili na „nekonečné minové pole“ jejich romantických pletek.

Nepojmenovaná komedie č. 2

Tentokrát jde o projekt Alana Yanga (Parks and Recreation). Jde o přísného otce, který téměř zemře. Po této události se táta pokusí přeprogramovat svého velmi, velmi zodpovědného syna, aby se uvolnil a byl více jako jeho nevyzrálí, srandu milující spolubydlící.

Nepojmenovaná komedie č. 3

Společnost Vandalia Films, kterou vede herečka Jennifer Garner (Alias), bude tento projekt produkovat. Jde o autobiografickou komedii scénáristky Ellen Rapoport. Hlavní hrdinkou je Allie, šprťácká snaživka po dvacítce, která se spřátelí se dvěma promiskuitními pařmenkami. Ty jí dají mládí, které nikdy neměla, zatímco ona je učí, jak dospět.

Nepojmenovaná komedie č. 4

Designérka/sty­listka Rachel Zoe (na obrázku) chce na NBC přivést fiktivní verzi sebe sama.

Letos to vypadá na trend autobiografických děl televizních hvězd. Projekty, založené na svém životě, už tuto sezónu prodali také Kate Walsh (Private Practice), Tyra Banks (America's Next Top Model) a Ty Burrell (Modern Family).

Nepojmenovaná komedie č. 5

Sitcomový veterán Peter Murrieta připravuje komedii založenou na zkušenostech se svou vlastní rodinou. Postaví proti sobě generaci imigrantů, generaci přizpůsobivých jedinců a generaci moderních lidí.

Leisure Club

Scénář byl objednán také ke komedii o skupince lidí, narozených v období tzv. „baby boomu“. Tito padesátníci žijí v poklidné komunitě, ale asi se až moc nudí, protože se rozhodnou, že se vrátí zpět k povahám, jaké měli na střední.

Zaujala vás dnešní nabídka? Nebo se příští rok NBC komediím raději vyhnete?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
venalce

venalce

NBC by hlavně měla přestat odepisovat takové projekty jako Mockingbird Lane. Co je k tomu vůbec vedlo?...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

asi tak nějak. na co nás už takhle dopředu lákají na projekty, z nichž vyberou pár, z těch tři...
před 11 roky
Další články k tématu