17. 5. 2020

5×5: Top seriálové novinky dubna 2020

5×5: Top seriálové novinky dubna 2020

Polovina května je za námi, je proto nejvyšší čas zrekapitulovat si, které novinky minulého měsíce u vás slavily největší úspěch.

V polovině každého měsíce vám shrneme čísla pro novinky předchozího měsíce. Ptáte se, proč až v půlce měsíce? Odpověď je jednoduchá. Seriály, které mají premiéru až v posledních dnech, by měly značnou nevýhodu, kdybychom statistiku vydávali hned první den nového měsíce. Aby všichni dostali férovou šanci předvést, co v nich je, a dostat se na vrcholy našich žebříčků, rozhodli jsme se jim dát dva týdny k dobru.

Nejčtenější NPL

Hodnocení na SerialZone.cz

Našlo HBO svůj nový hit? Novinka pod lupou pro Run sklidila v dubnu nejvíce pozornosti. Aby taky ne, když jde o seriál, ve kterém má prsty Phoebe Waller-Bridge! Celkově se opět ukazuje, že vás zajímají převážně streameři a kabelovky. Do top 5 se dostal pouze jeden seriál z Velké pětky, a to The Baker and the Beauty. Jinak nechybí nové Penny Dreadful od kabelovky Showtime, netflixácký Outer Banks a hvězdně obsazený Defending Jacob od Applu.

1. Run (HBO)
2. Outer Banks (Netflix)
3. Penny Dreadful: City of Angels (Showtime)
4. Defending Jacob (Apple TV+)
5. The Baker and the Beauty (ABC)

Nejodškrtávanější piloty

Hodnocení na SerialZone.cz

Nenáročná zábava nejvíc táhne. A spolu s řetězovou reakcí sledování, hodnocení a komentování logicky přichází stále více zájemců, kterým se seriál dostane do hledáčku. Po úspěchu Love Is Blind na začátku roku Netflix přišel s novou reality show podobného ražení. Skupinka nádherných a nadržených lidí se sejde a dostane zákaz sexu, líbání a všeho kolem. Jak tohle může dopadnout? A vzniknou nám tady hlubší city, nebo půjde jen o peníze? Too Hot to Handle je jasným vítězem v počtu nejvíce odškrtnutých pilotů.

1. Too Hot to Handle
2. Never Have I Ever
3. The Baker and the Beauty
4. Penny Dreadful: City of Angels
5. Defending Ja­cob

Nejvíckrát přidané do chci vidět/sledovaných

Hodnocení na SerialZone.cz

Už pilot může ve většině případů jasně ukázat, zda stojí za to se seriálem pokračovat dál. Jak je vidět, první díl Too Hot to Handle vás zaujal, jelikož pořad vítězí nejen v počtu zhlédnutí pilotu, ale také v počtu přidávání seriálu do watchlistu. A nezáleží vůbec na tom, jestli vás to baví, nebo se jen nemůžete odtrhnout od sledování těchto individuí, kteří mají IQ asi na takové úrovni, že ani neví, jaké číslo se musí volat pro 911 (policie – obdoba našich 158).

1. Too Hot to Handle
2. Defending Jacob
3. Never Have I Ever
4. Penny Dreadful: City of Angels
5. The Baker and the Beauty

Nejvíckrát použité do výzvy

Hodnocení na SerialZone.cz

Výzva stále probíhá! I když už mnozí máte dávno splněno, pořád přichází nové a nové seriály, kterými potenciální prázdná políčka můžete zaplnit. Tentokrát jste nejvíce sázeli do výzvy novinku The Baker and the Beauty, ovšem do více kategorií lze zařadit také netflixácké kousky Never Have I Ever či Too Hot to Handle, Run od HBO nebo novou verzi Penny Dreadful od Showtime.

1. The Baker and the Beauty
2. Never Have I Ever
3. Penny Dreadful: City of Angels
4. Too Hot to Handle
5. Run

Nejlepší hodnocení (min. 25)

Hodnocení na SerialZone.cz

Normal People slaví úspěchy nejen v zahraničí, ale i v našich končinách. Jistě, dá se argumentovat tím, že prozatím nemá dost hlasů. Nicméně těch téměř 30 lidí, kteří seriál již viděli a ohodnotili, se shoduje v tom, že jde o skutečně výborný kousek, který by neměl uniknout pozornosti žádného seriálového milovníka.

1. Normal People (86,1 % / 28 hlasů)
2. Home Before Dark (81,4 % / 44 hlasů)
3. Never Have I Ever (75,7 % / 89 hlasů)
4. Outer Banks (74,4 % / 43 hlasů)
5. The Baker and the Beauty (73 % / 33 hlasů)

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Olivia Caroline Jones

Olivia Caroline Jones

za mě za duben 1. Outer Banks 2. Never Have I Ever 3. Love 101 čestná zmínka: Too Hot to Handle,...
před 3 roky
Romix

Romix

1. Outer Banks 2. Gangs of London 3. Home Before Dark 4. Never Have I Ever 5. Defending Jacob 6. The...
před 3 roky
Další články k tématu