3. 7. 2020

Marihuanové bonbony od HBO Max

Marihuanové bonbony od HBO Max

HBO Max rozjíždí na podporu svého nového seriálu Close Enough netradiční kampaň. Pustila se totiž spolu s firmou Sunderstorm's Kanha do výroby gumových želé bonbonů. A ne jen tak ledajakých. Obsahují totiž cannabis.

Jedná se o limitovanou edici, která bude dostupná v pouhých dvaceti vybraných kalifornských obchodech do konce července.

HBO si od spolupráce slibuje netradiční kampaň, výrobce bonbonů zase doufá, že díky spolupráci s HBO dostane svůj několikrát oceněný produkt širšímu publiku. Bonbony jsou vyrobeny pouze z přírodních složek. Neobsahují tedy žádné umělé příchuti či barviva.

Každý z hlavních seriálových hrdinů bude mít svůj osobitý pytlík s vlastní příchutí.

Josh

Hustý táta, manžel a budoucí světově proslulý videoherní designer. Josh rád odpočívá se svými jahodovými bonbony.

Emily

Emily je logická, pořádná a k tomu všemu ještě plánovačka – prostě všechno, co její manžel Josh není. Je také milující matkou a silnou pracující ženou, která se snaží všechno zvládnout. Naštěstí se svými ananasovými bonbony to všechno dává.

Alex

Alex je Joshův neurotický nejlepší kamarád ze střední školy. Žije v šatní skříni v bytě, který sdílí s Joshem, Emily, Candice a Bridgette (což je jeho ex-manželka). Když se Alex chce ponořit do svých myšlenek, daří se mu to díky bonbonům s melounovou příchutí.

Bridgette

Bridgette je okouzlující influencerka na internetu – nebo si to alespoň myslí. Práce je spíš její hobby, které vtěsnala mezi nekonečné paření. Bridgette je vždy na vrcholu, ať už jde o sociální sítě, či paření, díky jejím limonádovým bonbonům.

Seriál startuje na HBO Max 9. července.

Kdo nesdílí není Čech! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu