16. 7. 2020

Hvězda z Dva a půl chlapa prodělala vážný infarkt

Hvězda z Dva a půl chlapa prodělala vážný infarkt

Herečka Conchata Ferrell, kterou si seriáloví fanoušci zaručeně vybaví z role Berty v sitcomu Two and a Half Men (Dva a půl chlapa), v 77 letech prodělala vážný infarkt. Informoval o tom její manžel Arnie, který potvrdil, že herečku nedávno převezli do zařízení pro dlouhodobou péči poté, co strávila čtyři týdny na jednotce intenzivní péče.

Ferrell se ocitla v nemocnici již v květnu, kdy se necítila dobře. Podle dostupných informací šlo o komplikace s infekcí, kterou si procházela v prosinci a lednu. Situace však začala rychle nabírat vážné obrátky, když po několika dnech v nemocnici prodělala nebezpečný infarkt.

Nyní ji již přesunuli z JIP, ovšem stále je připojená k respirátoru a prodělává dialýzu. Podle zdrojů je herečka aktuálně stabilní a částečně při vědomí – uvědomuje si, co se děje, ale prozatím nemůže mluvit ani jinak komunikovat. Rodina stále doufá, že se herečka ze všeho dostane, ovšem bude to postupný a pomalý proces.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu