16. 11. 2012

Střípky: TV Land potěší fanoušky + seriály nabírají hvězdy

TV Land prodlužuje a obnovuje

The Soul Man se dočká druhé série. TV Land obnovila tuto komedii, jak se na Twitteru svěřil herec Cedric The Entertainer.

The Soul Man je spin-offem úspěšného sitcomu Hot in Cleveland (Nouzové přistání). Loni v červnu premiéroval s druhými nejvyššími čísli, hned za Clevelandem.

TV Land také prodloužilo druhou sérii komedie The Exes. Ta bude mít celkem 22 epizod. První půlka série skončila v září. Zatím není jasné, kdy se zbylých deset epizod odvysílá.

The Good Wife (Dobrá manželka)

Matthew Perry má sice plné ruce práce se svou novou komedií Go On, to mu ale nebrání sem tam na fanoušky vybafnout někde jinde. V The Good Wife (Dobrá manželka) si zopakuje roli Mikea Kresteva, guvernéra státu Illinois. Jeho epizoda je naplánovaná na začátek roku 2013.

Manželka ovšem verbuje další hvězdy! Nejnovějším přírůstkem je Kyle MacLachlan (Desperate Housewives). Ten už má nyní volno, když bylo jeho Made in Jersey zrušeno, zavítá proto k Alicii. V několika epizodách se objeví jako někdo, kdo zkříží cestu s Eli Goldem (Alan Cumming).

Parenthood

Kate z Lost (Ztraceni) míří do Parenthood (Famílie). Je tu ale háček… řeč totiž není o Evangeline Lilly! Emily Evan Rae, která v Lost hrála malou Kate, získala roli v několika epizodách Parentood. Herečka ztvární členku studentského spolku, která se sblíží s Maxem (Max Burkholder).

V seriálu se také mihne muzikant Glen Hansard, českým divákům dobře známý z filmu Once. Zahraje si sám sebe, když využije Luncheonette, aby nahrál pár písniček.

The Newsroom

Rosemarie DeWitt, Patton Oswalt a Grace Gummer obohatí druhou sérii The Newsroom.

DeWitt si zahraje Rebeccu Halliday, právničku, kterou najali, aby obhajovala Atlantis v multimilionové kauze. Oswalt ztvární Jonase Pfeiffera, nového viceprezidenta Human Resources ACN. Oba herci již dříve spolupracovali na United States of Tara (Tara a její svět).

Gummer získala vedlejší roli jako Hallie Shea, zvídavá reportérka, která má za úkol pokrýt kampaň Mitta Romneyho.

Up All Night

Komedie Up All Night na tom není zrovna nejlíp, co se týče sledovanosti. Tvůrci se proto pokouší seriál oživit změnou natáčecích podmínek.

Seriál chce od příštího roku přejít na multi-kamerový formát, oproti dosavadního single-kamerového. Up All Night dovysílá již natočené epizody během prosince a poté přejde na prodlouženou tříměsíční přestávku, která zajistí hladký přechod na nový formát. (Poznámka: Single-camera = vše se točí na jednu kameru, různé úhly natáčeny postupně; Multi-camera = jednu scénu natáčí více kamer a výsledek se sestříhá).

Nově bude natočeno pět epizod, celkem tedy druhá série bude obsahovat šestnáct půlhodinovek.

Zdroje uvádí, že s nápadem přišel výkonný producent seriálu Lorne Michaels, který „hledal způsoby, jak do show dostat více energie“. Změna formátu jej napadla poté, co viděl herečky Christinu Applegate a Mayu Rudolph skvěle hostovat díly Saturday Night Live.

Veep

Premiéra druhé řady Veep (Vicepreident(ka)) je sice zatím v nedohlednu, seriál ale již nyní shání nové tváře.

Prvním zabraným hercem je Kevin Dunn (Luck). Ten se ve druhé sérii objeví ve vedlejší roli jako Ben, prezidentův nový asistent.

Druhým přídavkem bude seriálový veterán Gary Cole (Desperate Housewives, True Blood, Entourage). Ten si v několika epizodách nové řady střihne novou postavu, podrobnosti jsou ovšem stále drženy pod pokličkou. Spekuluje se o tom, že by mohl ztvárnit postavu typově podobnou politickému konzultantovi Karlovi Rovemu.

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
misulka78

misulka78

Zajímaví hosté :)
před 11 roky
phoebess

phoebess

Měla bych se brzy pustit do The Newsroom, protože jsem tak trochu maniak ohledně Meryl Streep a poslední...
před 11 roky
Další články k tématu