6. 8. 2020

Joseph Morgan: Klaus se v Legacies nikdy neobjeví

Joseph Morgan: Klaus se v Legacies nikdy neobjeví

Seriál Legacies nám během dvou sérií nabídnul několik narážek na The Vampire Diaries (Upíří deníky) a The Originals, ze kterých vychází. Také jsme se dočkali i hostování několika postav z původních seriálů – viděli jsme Matta (Zach Roerig), Jo (Jodi Lyn O'Keefe), Freyu (Riley Voelkel) a Kaie (Chris Wood). Ostatně jsme o tom před pár měsíci psali. A fanoušci doufali, že jednoho dne se v Mystic Falls objeví i Klaus v podání Josepha Morgana. Jenže Joseph se teď vyjádřil, že Klaus se v Legacies nikdy neukáže.

Klaus se sice v závěrečné epizodě The Originals obětoval a zemřel, což stále tíží jeho dceru Hope (Danielle Rose Russell), ale v tomto universu nebylo nikdy nic jisté a v nějaké formě se Klaus v Legacies objevit mohl. Navíc i Julie Plec řekla, že se nebrání žádnému cameu herců z TVD či TO, takže by to přeci nějak udělat šlo.

V rozhovoru pro TV Guide ohledně Josephova nového seriálu Brave New World však padla i otázka, zdali se Klaus někdy vrátí do Mystic Falls: „Ne, nikdy. Nikdy. Tohle se nikdy nestane,“ odpověděl Morgan a pokračoval: „A víte proč? Doma na poličce mám DVD box se všemi pěti sériemi The Originals, které ukazují celý příběh Klause Mikaelsona – tedy od jeho začátku ve druhé sérii The Vampire Diaries. Nepřipadá v úvahu, abych se vrátil ve flashbacku nebo jako duch, pro mě ten příběh prostě skončil, je uzavřený.“

Ostatně Paul Wesley (Stefan) a Ian Somerhalder (Damon) se v minulosti vyjádřili podobně, takže i když to fanoušky mrzí, jejich postoj je pochopitelný. „Myslím, že to Julie Plec vidí stejně. Bylo by to divné, takové vynucené,“ pokračoval Morgan. „Nechci, aby se Klaus vrátil a pak si všichni říkali: Co to bylo? To by neměl být Klausův odkaz. Nevím, jaká scéna by byla více velkolepá než ta, kterou Klausova cesta skončila,“ dodal.


Jste zklamaní, že se Klaus v Legacies nikdy neobjeví? Nebo sdílíte Josephův názor? Dejte nám vědět v komentářích!

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
truelovevlasticka

truelovevlasticka

krásně vyjádřené se vším souhlasím !!!! spousta herců by si z něj měli vzít příklad:-)
před 3 roky
Anetka888

Anetka888

Zapomněl jsi na Jeremyho, ten se tam taky ukzal, myslím. :) Hlavně jak Plecka tehdy lákala, ať koukáme na...
před 3 roky
Daniel Rahl

Daniel Rahl

Vzhledem ke kvalitě legacies by hodně klesl. :D Děla dobře.
před 3 roky
Další články k tématu