2. 12. 2012

Co nadělit pod stromeček televiznímu maniakovi?

Co nadělit pod stromeček televiznímu maniakovi?

Vánoce jsou už skoro za rohem a pokud nevěříte, že se před nima ještě stihne konec světa, je nejvyšší čas začít koukat po dárcích. Proto jsme se rozhodli, že vám nějaké doporučíme a když jsme na SerialZone, tak nějaké relevantní. Pokud vaše drahá polovička není do seriálů zažraná tak jako vy, tak jí/mu nezapomeňte tenhle přehled nenápadně podstrčit, ať ví, co vám má Ježíšek přinést…

Chcete být jako Dexter? Alespoň v kuchyni při krájení krvavého masa? Tak to bude potřebovat Dexterovu typickou zástěru. Díky ní si už nikdy nezakydáte oblečení, když budete pokukovat po televizní obrazovce na nějaký ze svých oblíbených seriálů.

Koupit

Máte rádi Dextera, ale nevaříte a tudíž se vám zástěra domů nehodi? Nevadí, protože určitě rádi pijete, takže podtácky ve stylové krabičce se vám hodit určitě budou!

Koupit

Kdo by neznal Borcův kodex z „nekonečného“ seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Toho se přeci musí držet všichni parťáci, jinak by se snad sesypal celý světový řád.

Koupit

Seriál Lock & Key bohužel loni neprošel a to i přesto, že byl jeho pilot velice pozitivně přijat. Tak si snad alespoň užijete komiks, podle kterého se mělo točit…

Koupit

Chcete něco na uši, co vám pěkně zasluší? Obzvlášť pokud jste fanoušci světově proslulého Spongeboba? Tak to si musíte napsat Ježíškovi o stylová sluhátka Coloud.

Koupit

Druhé nejoblíbenější Sheldonovo tričko v seriálu Teorie velkého třesku. K dostání je i to jeho nejoblíbenější s Green Laternem, případně proslulé triko s monoskopem.

Koupit

Kdo by se vám mohl postarat o peníze lépe, než Bender z Futuramy. Proto kasičku s jeho podobou prostě musíte mít. Jinak hrozí, že vás stejně okrade…

Koupit

Přátel nemůžete mít nikdy dost. Ani když jich budete mít 39 DVD. Díky tomu bude mít v zásobě neuvěřitelných 5146 minut zábavy.

Koupit

Skoro metrový plakát s mapou zemí, které znáte ze seriálu Hra o trůny. Konečně bude mít přehled odkud a kam se to hrdinové trmácí a kde leží hrady o které se vedly kruté bitvy.

Koupit

Hrajete rádi šachy? A máte rádi star-trek? Pokud zaznělo dvakrát ano, tak tohle je něco pro vás. Šachy na motivy Next Generation.

Koupit

Podtácky jsme tu už dneska jednou měli, ale tentokrát jsou na motivy úžasné Hry o trůny.

Koupit

Stylový 450 ml hrnek s logem kultovní kavárny Central Perk ze seriálu Přátelé. Pokud jste na hrnky, tak by vás mohl bavit i hrnek se Supermanovým logem.

Koupit

Detailní replika sonického šroubováku čtvrtého Pána času. 20 cm veliký šroubovák vydává dva zvuky.

Koupit

Pokud by vám nestačilo mít doma desítky hodin přátel, tak si můžete přihodit dalších 2341 minut Carrie a jejích kamarádek ze Sexu ve městě na celkem 18 DVD.

Koupit

Monopoly není potřeba představovat. Však je to hra, která se dočkala už několika variací (např. Marvel Universe). Tentokrát vycházejí ve Family Guy sběratelské edici.

Koupit

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Frki

Frki

Super článek :) Přátelé DVD skládám postupně, přece jenom je to najednou velkej balík pro mě... ale ten...
před 11 roky
phoebe.h2

phoebe.h2

no koupila bych to všechno, ale možná najdu zálibu ve vaření, když mi někdo pořídí tu Dexterovu zástěru :D
před 11 roky
Veru001

Veru001

Škoda, že už mám dárky nakoupený :( dobrej článek :)
před 11 roky
Další články k tématu