19. 9. 2020

Tady je důvod, proč jsou epizody The Boys uvolňovány po týdnech

Tady je důvod, proč jsou epizody The Boys uvolňovány po týdnech

The Boys jsou zpátky a jak jsme psali, tak někteří fanoušci velmi těžce nesou to, že nedostali všechny epizody na jednou, ale po náloži prvních třech mají zbytek dávkovaný po týdnech, což je oproti první sérii značný rozdíl.

Pozdvižení je to tak velké, že se k tomu musel vyjádřil samotný tvůrce seriálu Eric Kripke. Ten namítá, že vůbec nechápe, proč jsou fanoušci z tohoto přístupu tak překvapení, protože informace o tom, jak budou epizody postupně uvolňovány, byla zveřejněna již v červenci.

A pak taky přidává hlavní důvod této změny. Není za tím obchodní rozhodnutí Amazonu, který by tím snad chtěl nutit své předplatitele mít aktivní předplatné několik týdnů, jak někteří v negativních recenzích pod seriálem spekulují, ale čistě tvůrčí rozhodnutí tvůrců.

Podle Kripkeho, má druhá řada spoustu úžasných momentů a nechtěl, aby se jimi diváci při sledování najednou předávkovali. Prý to je jako nájezd na ledničku, kdy ji celou vyžerete, a i když v ní máte jen samé dobroty, tak nakonec je vám z toho špatně. Proto chtěl, aby diváci měli jiný zážitek. Aby si jednotlivé díly vychutnávali. A podle něj to je i zdravější pro samotné sledující.


A co vy? Raději seriály hltáte, nebo milujete to týdenní čekání na pokračování?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Romix

Romix

Já třeba těch pár týdnů počkám, až to bude venku všechno a dám si to najednou, to pozdvižení kolem toho...
před 3 roky
_-0-_

_-0-_

Osobně je mi to jedno - stejně v 95% případů čekám na ukončení celé řady a sleduji ji celou. V...
před 3 roky
Essie

Essie

Pro mě je to takhle příjemnější. Aspoň se mám každý týden na co těšit.
před 3 roky
Další články k tématu