17. 9. 2020

Stumptown se stává další obětí koronaviru!

Stumptown se stává další obětí koronaviru!

Počet obětí stále roste. A to nemluvíme pouze o těch, kteří se nebezpečným virem smrtelně nakazí a podlehnou mu, ale také o seriálech. Další seriálovou smrt má na svědomí stanice ABC. Ta v noci oznámila, že ruší svou již dříve prodlouženou novinku Stumptown po první sérii.

Jak už jde uhádnout z úvodu článku, důvodem je koronavirus. Ačkoliv se novinka dočkala prodloužení již v květnu letošního roku, nové epizody nakonec nevzniknou. Nicméně produkční studio ABC Signature se alespoň pokusí pro seriál najít nový domov.

Seriál byl součástí programového schématu pro podzim 2020, měl se vrátit ve středeční večery, kde běžel i v první sezoně. Podle dostupných informací byl největší problém s načasováním. Kvůli odložení startu natáčení nebylo možné připravit nové díly včas, aby stanice seriál mohla do programu nasadit. Jelikož už je (pravděpodobně) pozdější program plný jiných navrátilců, rozhodla se stanice prodloužení zvrátit a druhou sérii nenatočit.

Zrušení jim bylo oznámeo již minulý týden. V té době seriál, který se natáčel v Los Angeles, neměl ještě žádné pevé datum návratu k natáčení. Zdroje uvádí, že nové díly by nebyly připraveny dříve než v dubnu, což už je v podstatě konec hlavní sezóny.

Stumptown s Cobie Smulders v hlavní roli se tak přidává k netflixáckým seriálům The Society (Lidská společnost) a I Am Not Okay with This, u kterých je koronavirus také důvodem pro zrušení.

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
ragelly

ragelly

Proč by ne - pořád jsou nejsledovanější.
před 3 roky
andromache

andromache

Kristova levá noho... Naprosto stupidní americký vkus mě asi nikdy nepřestane nepříjemně překvapovat...
před 3 roky
Nevada

Nevada

Mě každý rok opakovaně hrozně překvapí, že to pořád ještě vysílají. Já jsem vnitřně přesvědčená, ten cajdák...
před 3 roky
Další články k tématu