Diskuze k článku Novinka pod lupou: We Are Who We Are (HBO)
avatar uživatele
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 9. 2020 / 12:08:36 (před 3 roky)
off

Ako uz trailer vyzeral zvlastne.
Chalan co nevie co je .. a cierna BBF.

Vojenska zakladna v Taliansku, takze tu bude more a horkokrvny taliani.

Pilotu mozno dam sancu, ale skor to bude az ked sa budem velmi nudit.

avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
24. 12. 2020 / 23:05:48 (před 3 roky)
off

Dokoukáno. Musím říct, že po prvním díle se to pro mě trošku zlepšilo (nebo jsem si postupně zvykla). Vlastně druhý díl je obsahově úplně stejný jako ten první, jen je vyprávěný z úhlu pohledu Cate (první byl vyprávěn očima Frasera).

Některé scény jsou donekonečna natahované - slušelo by jim zkrácení tak o 90 %. Nevím, tady ty části o ničem na mě nezapůsobily ani atmosférou, ani ničím jiným, nenašla jsem v nich nic pozitivního. Na druhou stranu tu nebylo moc dalších možností, čím případný volný čas k naplnění stopáže využít.

Je to ten typ seriálu, který prostě plyne. Žádný extra příběh zde nečekejte. To samé platí i o konci - příběh, který nemá žádnou zápletku, nemá vlastně ani žádný konec... Život prostě plyne dál :-)

Závěr:
Bez uzavření, ale úmyslně. Po zpochybnění autority velitelky Sarah musí být otec Cate převelen - celá rodina se proto chystá na stěhování zpět do USA, odkud je pak převelí pravděpodobně do Japonska. Cate a Fraser se vydávají na poslední společné dobrodružství - koncert oblíbené skupiny. Cate zde experimentuje se svou sexualitou a políbí lesbu, ovšem zjistí, že se jí to vlastně nelíbí a rozhodne se vrátit zpět na základnu. Fraser ji na koncertě nemůže najít, tráví proto čas se svým novým kamarádem, se kterým se vydává objevovat krásy města. Nakonec zjistíme, že kamarád byl imaginární (Fraser předtím vyprávěl Kate o svém příteli z New Yorku, který také neexistoval). Kamarád zmizí a Fraser utíká stihnout Cate, než odjede vlak. To se mu i podaří a hrdina ji přesvědčí, aby s ním šla sledovat východ slunce. Na místě se oba opakovaně políbí a odchází (pravděpodobně zpět na vlak na základnu).