Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Comey Rule (Showtime)
avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
8. 10. 2020 / 21:20:04 (před 3 roky)
off

Už jsem stihla i závěrečný díl. Ta stopáž opravdu zpočátku vystraší, ale nakonec to utíká parádně. Oba herci jsou famózní, Comeyho samotného moc (vůbec) neznám, ale u Trumpa porovnání samozřejmě mám a jeho ztvárnění zde je do puntíku přesné!

Hodně mě to bavilo, celkově jsem dala 80 %. Je to samozřejmě podle Comeyho knihy a jeho poznámek, takže, ač úmyslně, nebo ne, seriál straní právě této postavě. Asi na nic nelze nahlížet s bezmeznou vírou, že to, na co se dívám, se skutečně stalo. Ale musím říct, že to je všechno podáno hodně věrohodně a nedivila bych se, kdyby se většina těchto nátlaků skutečně udála (a stále děla). O to víc jsem ráda, že nemám s politikou absolutně nic společného a žiju si svůj poklidný život bez nervů.

Závěr:
Trump Comeyho vyhodí a volá do FBI jeho následovníkovi, kterého se (ne)nápadně snaží donutit, aby mu lezl do zadku a pracoval, jak prezident píská. Ten mu ale (ne)nápadně řekne, že to dělat nebude. Následuje sestřih všech hlavních pracovníků FBI v dané době a informace o tom, co s jejich kariérou v úřadu bylo dál. U všech bylo, že buď rezignovali, byli vyhozeni nebo odešli do penze.

avatar uživatele
haglee0411
Běžný uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
9. 10. 2020 / 13:08:36 (před 3 roky)
off

Ďakujem za TIP! <3 Skúsim to prelúskať aj bez tituliek, resp. s anglickými, ale určite nebude prípadnému divákovi na škodu pripomenúť si situáciu (a) pohľad z poza opony v 2-dielnom dokumente Agents of Chaos...

avatar uživatele
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 48 | Sarah Walker
12. 10. 2020 / 00:35:54 (před 3 roky)
off

Já jsem se na seriál těšila od chvíle, kdy jsem zjistila, že tam bude hrát Jeff Daniels, ale bez titulků to bohužel nedám, takže mám smůlu...