27. 10. 2020

Nový kostým pro novou Batwoman

Stanice The CW zveřejnila první propagační fotografie pro druhou sérii Batwoman. Jak už všichni dobře víme od jara, herečka Ruby Rose, která hlavní roli ztvárnila v první sérii, ze seriálu odešla. Její místo od druhé řady nahradí Javicia Leslie.

Herečka se nyní představuje ve svém vlastním osobitém kostýmu jako Ryan Wilder, nová Batwoman. Ryan se na začátku objeví ve stejném kostýmu jako její předchůdkyně, ovšem od třetí epizody již bude mít svou vlastní osobní garderobu, která jí je vytvořená přímo na míru.

„Ryan je velmi talentovaná bojovnice, má čistou přírodní vášnivou náturu a je velmi atletická,“ popsala postavu návrhářka Maya Mani. „Javicia do role vnáší nejen svěží náhled, ale také fyzickou sílu. Bylo pro nás důležité, abychom jí upravili kostým na míru a ukázali její přednosti. Vypadá ultra-coolově!“

Tak co říkáte, jak se vám nová hrdinka v novém kostýmu líbí?

plakát
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Luisa

Luisa

Popravdě se mi Ruby Rose v kostýmu líbila více, ale možná je to jen první dojem... uvidíme jak bude...
před 3 roky
Radim.Winiarski

Radim.Winiarski

Nelíbila se mi v tom kostýmu Ruby a bohužel se mi v něm nelíbí ani Javicia. Začínám si říkat, že...
před 3 roky
Alias

Alias

odkaz Aj rozumní černosi vedia, že prefarbovanie a zmena postáv je blbosť.
před 3 roky
Další články k tématu